· 

Levensloopbestendig en duurzaam wonen in Zeeland

08-02-2021 - Michiel

Woont u nog steeds erg fijn in de woning waar u al jaren woont, maar ziet het er naar uit dat u door lichamelijke klachten wellicht moet verhuizen naar een geschiktere woonruimte of een zorginstelling? Dan denken wij graag met u mee. 

 

Steeds vaker zien we in het nieuws hoe de zorg in Nederland wordt uitgehold. Zorgleveranciers lijken vaak uit op het vullen van de eigen zakken, ten koste van de kwaliteit van de zorg voor de mensen die het hard nodig hebben. Als je maar genoeg geld hebt dan kun je in Zeeland genieten van een prachtige 'residence' waar de zorg uitstekend geregeld is. Maar wat als je wat minder te besteden hebt of niet zo blij wordt van die enorme zorgcomplexen?

Wij als Buro Bouwkracht willen inzetten op het langer kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde woning. Er gaat toch niets boven in de eigen omgeving blijven waar u alles en iedereen kent? 

Samen met u denken we mee over het zo kostenefficiënt mogelijk aanpassen van uw woning, zodat u er nog vele jaren met plezier kunt blijven wonen. We kijken per situatie naar de beste oplossingen. Soms zijn een paar kleine ingrepen in de bestaande situatie voldoende, soms kan een aanbouw met slaapkamer en badkamer op de begane grond een oplossing bieden. We werken met duurzame materialen en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met onze impact op de natuur.

Wij zien het als onze taak om mensen te helpen met deze lastige keuzes. Onze eerste sessies zijn voor projecten op dit gebied dan ook volledig gratis. Als u belt krijgt u direct een kundige medewerker aan de telefoon, geen onnodige tussenlagen of telefonistes!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail, telefoon (06-23770693) of ons contactformulier

Reactie schrijven

Commentaren: 0