Ons laatste nieuws

[ Social Media ]

 

Altijd als eerste op de hoogte? Check onze social media feed

 

We waarderen het als je ons tagt met #bouwkracht en voorzien je bericht natuurlijk van een like! 

We plaatsen met grote regelmaat updates over ons uitvoerende- en tekenwerk.

Volg ons op Facebook of Instagram

3D ontwerp rietgedekte villa Baarland

[ 15-08-2021 ]

Oplevering schetsontwerp aanbouw Zoutelande

 

Een moderne aanbouw aan een eigenzinnige woning, passend bij de dakkapellen die al vanaf het begin op de woning staan. Het zink maakt dat de aanbouw een luxe uitstraling krijgt. 

De klant wil graag meer leefruimte voor het gezin en kiest daarom voor een mooie woonkamer met grote lichtstraat en harmonicapui. 

3D ontwerp rietgedekte villa Baarland

[ 02-08-2021 ]

Oplevering schetsontwerp villa Baarland

 

Deze opdrachtgever weet wat hij wil. Een woning met veel licht, aandacht voor details en een mooi lijnenspel. 

De woning heeft een forse inhoud en is zodanig gepositioneerd dat men zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer uitkijkt over een prachtig stukje Zuid-Beveland. Het Baarlandse bos als het middelpunt. De opdrachtgever was erg blij met het ontwerp!

3D Tekenwerk dakopbouw Almere voor omgevingsvergunning

[ 27-07-2021 ]

Oplevering tekenwerk dakopbouwen Almere

 

Drie buren die exact dezelfde dakopbouw laten neerzetten. Wij helpen hen met het tekenwerk en de berekeningen die nodig zijn voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. 

 

De stukken liggen momenteel voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente. 

3D ontwerp luxe privésanitair camping

[ 20-07-2021 ]

Oplevering ontwerp luxe privésanitair camping

 

Voor een Zeeuwse camping maakten we dit ontwerp van luxe duo privésanitairgebouwen die zoveel als mogelijk weg vallen in de omgeving. Bij de gebruikte materialen is rekening gehouden met hoe ecologisch verantwoord en duurzaam ze zijn. Verder is er een sedumdak toegepast en staat er een zonneboiler op de zonkant van het dak. 

We gaan de komende periode werken aan de werktekeningen van deze units.

3D ontwerp Tuinkamer douglas Kapelle

[ 19-07-2021 ]

Oplevering ontwerp - Tuinkamer Douglas Kapelle

 

Een collega ondernemer gaat deze fraaie tuinkamer neerzetten in Kapelle. De tuinkamer is vergunningplichtig, dus helpen we hem en zijn klant met het verkrijgen van een vergunning voor de bouw van deze mooie tuinkamer. 


We zetten alles netjes op maat op het perceel en brengen de bestaande en nieuwe situatie voor de gemeente in kaart. Verder onderbouwen we alles constructief gezien. 

3D Ontwerp notariswoning 's-Heer Hendrikskinderen

[ 16-07-2021 ]

Oplevering schetsontwerp - Jaren 30 woning Ovezande

 

De nieuwbouwwijk in Ovezande mist nog een eye-catcher bij de ingang. Onze klanten hebben dit kavel gekocht en willen graag een mooie woning realiseren. 

 

We helpen onze klant met het visualiseren van hun wensen passend binnen de door de gemeente gestelde kaders. Binnenkort gaan we met wat kleine aanpassingen dit ontwerp aanbieden aan de gemeente om te polsen wat men er van vindt.

3D Ontwerp notariswoning 's-Heer Hendrikskinderen

[ 15-07-2021 ]

Oplevering schetsontwerp - Notariswoning

 

De klant heeft ons gevraagd te helpen bij een lastige kwestie. Het perceel waarop zij willen bouwen heeft nu een agrarische bestemming. 

 

Op basis van hun input maakten we dit 3D ontwerp en maakten we een goed onderbouwd rapport voor de gemeente. We hopen dat we hiermee  het perceel een woonbestemming mogen geven. Het ontwerp ligt bij de gemeente voor vooroverleg. We gaan er vanuit dat we door mogen om de vergunning daadwerkelijk aan te vragen.

3D ontwerp tuinkantoor Goes

[ 13-07-2021 ]

Oplevering schetsontwerp - Tuinkantoor Goes 

 

Voor één van onze klanten maakten we dit sprekende schetsontwerp voor een nieuw te bouwen tuinkantoor. Deze interieurarchitecte wil graag klanten thuis kunnen ontvangen in een kantoor dat niet al te standaard is. We gaan komende periode samen met de klant aan de slag om de tekeningen helemaal definitief te maken en een verguningsaanvraag in te dienen. 

Daarna hopen we samen met de klant dit mooie kantoor te realiseren.

3D ontwerp luxe moderne villa

[ 09-07-2021 ]

Oplevering schetsontwerp - luxe villa Baarland

 

Voor één van onze klanten maakten we dit sprekende schetsontwerp voor een nieuw te bouwen moderne villa. We gaan de komende periode samen met de klant het ontwerp uitwerken naar een definitief ontwerp. We hebben er alle vertrouwen in dat we binnenkort de stukken definitief kunnen maken voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente. 

Alle tekeningen zien? Bekijk de projectpagina.

3D ontwerp nieuwbouw loods Baarland

[ 01-07-2021 ]

Oplevering schetsontwerp - loods Scheldeoord

  

 

Voor de camping in Baarland ontwierpen wij een nieuwe loods. Alle facilitaire diensten moeten een nieuw onderkomen krijgen. Nu zitten ze verspreid over het hele park en dat is niet praktisch. We maakten in samenspraak met de eigenaar dit ontwerp en gaan komend jaar de realisatie van de loods verzorgen.

Oplevering aanbouw Mannee Goes

[ 30-06-2021 ]

Oplevering - aanbouw Goes

 

Na een fors aantal weken bouwtijd staat de aanbouw dan daadwerkelijk. We zijn erg blij met het resultaat!

De drie meter extra maakt een wereld van verschil in de woonkamer van onze klanten Dimitry en Sharon. Alles is netjes gestuct en geschilderd, er ligt een nieuwe PVC-vloer in en alle puntjes zijn op de i gezet aan de buitenzijde. 

Op naar de volgende aanbouw! 

3D ontwerp carport met berging te Vlissingen

[ 28-06-2021 ]

Oplevering ontwerp - carport aan huis vast

 

 

Voor één van onze klanten ontwierpen wij deze dubbele carport met berging voor naast zijn huis. We maakten constructietekeningen en hebben advies gegeven over de te gebruiken materialen. 

 

We gaan de klant helpen bij het zelf bouwen van deze carport en het opnieuw bestraten van zijn oprit.

Aanbouw wind- en waterdicht mannee Goes

[ 21-06-2021 ]

Bijna afgerond - Aanbouw Goes

 

De gevelbekleding is rondom helemaal afgerond. De kozijnen zijn geplaatst, het glas zit terug in de kozijnen en ook de enorme elektrische zonnewering hangt weer terug op zijn plaats. 

De daktrim zit er netjes omheen en alle gevelbekleding is rondom afgerond. Wat resteert is de hemelwaterafvoer aan de buitenzijde. 

Nieuwe Mercedes Sprinter Buro Bouwkracht

[ 15-06-2021 ]

Nieuwe bus voor de klus!

 

Enige tijd geleden kochten wij deze Mercedes Sprinter voor onze collega's in de uitvoering als aanvulling op de twee andere bussen die we al hebben rondrijden. De bus oogde nog wat kaal, dus we hebben deze laten bestikkeren om extra goed op te vallen. 

 

We zijn enorm blij met het resultaat! Heeft u onze bus al zien rondrijden?

Aanbrengen hardieplanken aanbouw te Goes

[ 14-06-2021 ]

Gevelbekleding en kozijnen - Aanbouw Goes

 

We zijn weer een paar stappen verder met de aanbouw in Goes. Inmiddels zit op beide zijgevels de gevelbekleding erop. Aan de voorzijde zijn we druk bezig met de kozijnen en het aanbrengen van gevelbekleding. 

We hopen volgende week de aanbouw wind- en waterdicht te hebben.

Hardieplanken gevelbekleding aanbouw te Goes

[ 12-06-2021 ]

Gevelbekleding - Aanbouw Goes

 

We hebben de zijkanten inmiddels voorzien van mooie hardieplanken. Deze vezelcementplaten zorgen voor een onderhoudsvriendelijke gevelbekleding met lange levensduur. 

We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van het product en het reliëf dat doet denken aan echte potdekselplanken. 

 

 

Isolatie dak aanbouw met PIR

[ 11-06-2021 ]

Dakisolatie aangebracht - Aanbouw Goes

 

Het werk vordert gestaag! Inmiddels is het dak netjes met PIR-platen geisoleerd en voorzien van drukverdeelplaten. De volgende stap wordt het aanbrengen van EDPM dakbedekking met uitlopen voor het hemelwater. 

Bouw HSB-wanden - aanbouw te Goes

[ 06-06-2021 ]

Start opbouw wanden - Aanbouw Goes

 

Na de sloop van de gevel en het plaatsen van een stalen portaal zijn de collega's druk bezig gegaan met het opbouwen van de HSB-wanden van de aanbouw in Goes. 

 

De vaart zit er goed in! We gaan de komende week de wanden verder opbouwen met isolatiemateriaal, folies en plaatmateriaal. Verder gaan we een start maken aan de dakconstructie. 

Sloopwerkzaamheden - aanbouw te Goes

[ 31-05-2021 ]

Weg buitenmuur - Aanbouw Goes

 

De collega's in de uitvoering gaan lekker door. De buitenmuur is gesloopt, het is tijd om ook de binnenmuur weg te halen. 

Nog even en dan kunnen we beginnen met het terug opbouwen van de volledige nieuwe constructie. Op de achtergrond hebben we de wanden voor de aanbouw al klaar staan om straks echt meters te kunnen maken.

 

Met dit mooie weer is het geen straf om buiten te werken!

Sloopwerkzaamheden - aanbouw te Goes

[ 28-05-2021 ]

Breken maar! - Aanbouw Goes

 

De ramen zijn uit de kozijnen gehaald en daarna hebben we de kozijnen voorzichtig verwijderd. Deze komen straks in de nieuwe aanbouw terug en zijn dus zorgvuldig door onze collega's uit de bestaande gevel gehaald. 

 

Ondertussen is de muur netjes ondersteund op diverse plaatsen zodat de bakstenen muur niet naar beneden komt. We gaan morgen verder met de volledige muurdoorbraak. 

 

Op de voorgrond ligt al staal klaar om de constructie straks mee te verstevigen nadat de muurdoorbraak gereed is.

Gevelankers aanbrengen in de muur - aanbouw Goes

[ 27-05-2021 ]

Voorbereiding muurdoorbraak - Aanbouw Goes

 

Een muurdoorbraak, altijd een spannend momentje in de bouw. We hebben vandaag gevelankers aangebracht en gaan de boel nog verder stutten voor we beginnen met de muurdoorbraak. 

 

Wilt u ook gaan aanbouwen en ontziet u het om zelf de muur door te breken? We helpen u graag verder! 

Sloopwerkzaamheden chalet 132 te Baarland

[ 25-05-2021 ]

Oplevering gevelbekleding - Chalet 132 Baarland

 

We voorzagen dit chalet van nieuwe Eurotexx gevelbekleding. Is het geen plaatje geworden?

 

Wij zijn erg blij met het resultaat. Onze klant is ook zeer tevreden met de nieuwe look van zijn chalet. Binnenkort van dichtbij bekijken? Het chalet is regelmatig te huur! Zoek op Scheldechalet en wie weet kunt u hier binnenkort ook vertoeven. 

Sloopwerkzaamheden chalet 132 te Baarland

[ 21-05-2021 ]

Vervanging gevelbekleding - Chalet 132 Baarland

Diverse wat oudere chalets op camping Scheldeoord worden in de komende periode door Buro Bouwkracht voorzien van nieuwe gevelbekleding.


Inmiddels begint chalet 132 aardig te lijken op wat we voor ogen hadden. De Eurotexx gevelbekleding aan beide zijkanten is bevestigd en de komende dagen zorgen we dat de gevelbekleding er helemaal op zit. 


Vervolgens verstevigen we de constructie van de erker aan de voorzijde en plaatsen we nieuwe boeidelen rondom. We verwachten deze week het chalet op te leveren.

Sloopwerkzaamheden chalet 132 te Baarland

[ 18-05-2021 ]

Vervanging gevelbekleding - Chalet 132 Baarland

 

Diverse wat oudere chalets op camping Scheldeoord worden in de komende periode door Buro Bouwkracht voorzien van nieuwe gevelbekleding.

 

We zijn bij dit huisje inmiddels gestart met de sloop van het oude materiaal. We troffen diverse gebreken aan onder de oude gevelbekleding, onder meer veroorzaakt door muizen en pakken dit direct goed aan. We plaatsen nieuw isolatiemateriaal met folie er overheen en vervangen diverse stukken hout voordat we de nieuwe gevelbekleding van Eurotexx aanbrengen. We maken van dit voorheen witte chalet een huisje met luxere uitstraling door de keuze voor antraciet als kleur voor de gevelbekleding.

Sloopwerkzaamheden chalet 132 te Baarland

[ 15-05-2021 ]

Betonvloer gestort - Aanbouw Goes

 

Voor een aanbouw in Goes hebben we vandaag weer een mijlpaal bereikt. De betonvloer is gestort, nu moeten we even wachten met bouwen tot alles droog is voor we weer verder kunnen. Het is zo warm dat we regelmatig water moeten sproeien om het beton niet te hard te laten drogen. 

 

We gaan nadat de vloer gedroogd is een doorbraak maken in de gevel en een staalconstructie aanbrengen om het geheel ook na het weghalen van de buitenwand stevig te laten staan. 

Oplevering nieuwe gevelbekleding chalet 736 te Baarland

[ 06-05-2021 ]

Oplevering gevelbekleding - Chalet 736 Baarland

 

Diverse wat oudere chalets op camping Scheldeoord worden in de komende periode door Buro Bouwkracht voorzien van nieuwe gevelbekleding. Dit huisje was voorzien van oudere gevelbekleding van geperst materiaal dat de tand der tijd niet goed had doorstaan. We brachten in potdekselopzet nieuwe gevelbekleding van Eternit aan.
De look & feel van dit chalet is compleet veranderd met blije klanten als gevolg! 

Vernieuwen gevelbekleding chalet 736 Baarland

[ 06-05-2021 ]

Vernieuwen gevelbekleding - Chalet 736 Baarland

 

Diverse wat oudere chalets op camping Scheldeoord worden in de komende periode door Buro Bouwkracht voorzien van nieuwe gevelbekleding.

 

Dit huisje was voorzien van oudere gevelbekleding van geperst materiaal dat de tand der tijd niet goed had doorstaan. Hier zijn de collega's druk bezig met het aanbrengen van het nieuwe materiaal. 

Ontwerp aanbouw woning Wemeldinge

[ 03-05-2021 Erkend leerbedrijf geworden

 

 

De afgelopen periode zijn wij hard bezig geweest om een erkend leerbedrijf te worden. We kregen steeds meer aanvragen binnen van mensen die stage bij ons wilden gaan lopen. 

 

Nadat we aan SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) hadden aangetoond dat we de juiste kwaliteit in huis hebben om onze kennis op verantwoorde wijze over te dragen aan studenten kregen wij vandaag een brief binnen waarin wij te horen kregen dat we per heden een erkend leerbedrijf zijn geworden. We zijn hier natuurlijk erg trots op!

 

Volg jij een opleiding als timmerman/timmervrouw of volg jij een opleiding middenkaderfunctionaris bouw en zoek je een leuke stageplek? Dan komen we uiteraard graag met jou in contact! Stuur een e-mail naar info@burobouwkracht.nl en laat ons weten waarom jij bij ons stage wilt lopen. We bellen je dan zeker even op om kennis met je te maken.  Tot binnenkort?!

Ontwerp aanbouw woning Wemeldinge

[ 01-05-2021 ]

Oplevering ontwerp - Levensloopbestendige aanbouw Wemeldinge

 

We ontwierpen deze levensloopbestendige aanbouw in typisch Zeeuwse stijl met potdekselplanken voor één van onze klanten. Momenteel staat er op de grond een tweetal zwaar verouderde en niet geïsoleerde aanbouwen.  De klant heeft een ziekte waardoor thuis verblijven steeds lastiger wordt. We houden in de breedtes van de deuropeningen rekening met een rolstoel en zorgen dat er geen drempels en oneffenheden in de aanbouw komen.  

We hopen dit najaar te starten met de realisatie! 

Ontwerp aanbouw woning Vlissingen

[ 03-04-2021 ]

Oplevering ontwerp - Aanbouw woning Vlissingen

 

Voor een klant die graag een aanbouw wilde bouwen aan zijn huis hebben wij dit ontwerp gemaakt voor het vergunningstraject. 

 

We hebben samen met de klant zijn wensen doorgesproken en een visualisatie gemaakt van de te realiseren aanbouw. 

 

We hebben verder alle constructieve berekeningen gemaakt en de vergunningsaanvraag in orde gemaakt. 

Ontwerp aanbouw woning Middelburg

[ 28-03-2021 ]

Oplevering ontwerp - Aanbouw woning Middelburg

 

Voor een klant die graag een aanbouw wilde bouwen aan zijn huis hebben wij dit ontwerp gemaakt voor het vergunningstraject. 

 

We hebben samen met de klant zijn wensen doorgesproken en een visualisatie gemaakt van de te realiseren aanbouw. 

 

We hebben verder alle constructieve berekeningen gemaakt en de vergunningsaanvraag in orde gemaakt. 

Ontwerp aanbouw woning Noordhoek Goes

[ 15-03-2021 ]

Oplevering ontwerp - Aanbouw woning Mannee Goes

 

We kregen de vraag of we een aanbouw wilden realiseren aan een recente woning uit 2019 in de wijk Noordhoek te Goes.  

 

We hebben samen met de klant zijn wensen doorgesproken en een visualisatie gemaakt van de te realiseren aanbouw. We zijn druk in de voorbereiding om de daadwerkelijke bouw ook in gang te zetten. Start van de werkzaamheden medio begin juni 2021.  

3D ontwerp opbouw vakantiewoning te Kamperland

[ 21-03-2021 ]

Oplevering voorlopig ontwerp - Dakopbouw Kamperland

 

Voor een Duitse klant die in Kamperland een vakantiewoning heeft maakten wij dit ontwerp voor een dakopbouw. Het huis heeft momenteel slechts één woonlaag en de klant wil graag de woning een forse upgrade geven. 

 

We maakten naar onze eigen smaak en inzicht dit ontwerp en hopen later dit jaar de bouw te mogen realiseren!

Ontwerp tuinkantoor te Kwadendamme

[ 21-03-2021 ]

Oplevering ontwerp - Tuinkantoor in Kwadendamme

 

Voor één van onze klanten ontwierpen we dit tuinkantoor in Kwadendamme. Door corona werkt onze klant volop vanuit huis en dat mocht best wat comfortabeler. 

 

We maakten naar zijn smaak en inzicht dit ontwerp en hopen later dit jaar de bouw te mogen realiseren!

Ontwerp aanbouw woning Aria Goes

[ 15-03-2021 ]

Oplevering ontwerp - Aanbouw woning Aria Goes

 

We kregen de vraag of we een aanbouw wilden realiseren aan een vrij recente woning uit 2017 in de wijk Aria te Goes.  

 

We hebben samen met de klant zijn wensen doorgesproken en een visualisatie gemaakt van de te realiseren aanbouw. We zijn druk in de voorbereiding om de daadwerkelijke bouw ook in gang te zetten.

 

Start van de werkzaamheden medio begin april 2021.  

Bouwkundige keuringen in Zeeland

[ 01-03-2021 ]

Nieuwe dienst: bouwkundige keuringen

De huizenmarkt is momenteel aardig oververhit. Door de enorme woningnood stijgen verkoopprijzen de pan uit. Met name voor de kopende partij liggen er hier gevaren op de loer. Ook huizen met een kwalitatief mindere staat van onderhoud worden als zoete broodjes verkocht. 

Voorkom onprettige verrassingen en neem een bouwkundig inspecteur mee naar de woning die u wilt kopen. U krijgt van ons een grondige keuring met een uitgebreid adviesrapport en raming van de kosten. Hiermee weet u vooraf waar u aan begint. 

Meer weten? Check de pagina over bouwkundige keuringen

Houtskeletbouw beautysalon Yes by Jess Goes

[ 22-02-2021 ]

Update bouw beautysalon - 'Yes by Jess', Goes

 

Inmiddels vordert het werk aan beautysalon Yes by Jess gestaag. De gevelbekleding zit er grotendeels op, de kozijnen zitten er in en de binnenkant is geïsoleerd, de wanden afgewerkt met OSB en gips. Ook het plafond is netjes afgewerkt met gips en is klaar voor een laag saus.

Er is verder een zandcement dekvloer aangebracht met een laag egaline er bovenop ter egalisatie voor het PVC dat binnenkort wordt aangebracht. Komende week zetten we de puntjes op de i bij dit project.

 

 

 

Oplevering tekenwerk sanitairunits camping Scheldeoord

[ 18-02-2021 ]

Oplevering ontwerp - sanitairunits Camping Scheldeoord

 

We maakten voor onze klant op verzoek een ontwerp voor luxe enkele en duo sanitairunits voor de premium campingplekken.

We zullen op termijn 20 van deze units bouwen en leveren aan de camping. Meer impressies en informatie over onze sanitairunits? Klik dan hier.

Buro Bouwkracht verzorgt het tekenwerk, het bouwen, het transporteren en het plaatsen van de sanitairunits.

 

 

3D ontwerp informatiebord camping Scheldeoord

[ 15-02-2021 ]

Oplevering ontwerp - informatiebord Camping Scheldeoord

 

We maakten voor onze klant op verzoek een ontwerp voor een informatiebord dat bij zijn receptie moet komen te staan. 

Gasten kunnen straks ook bij minder goed weer alle actualiteiten bekijken. Buro Bouwkracht verzorgt het tekenwerk, het bouwen, het transporteren en het plaatsen van het informatiebord.

 

 

Oplevering tekenwerk vrijstaande woning te Zevenhuizen

[ 03-02-2021 ]

Oplevering schetsontwerp - vrijstaande woning te Zevenhuizen

 

We maakten voor onze klant dit fraaie ontwerp voor de nieuwe woning die zij in Zevenhuizen (Zuid-Holland) willen laten neerzetten. 

 

 

Buro Bouwkracht verzorgt het tekenwerk, het vergunningstraject en is coördinerend aannemer in het bouwproject.

 

 

Oplevering tekenwerk binnenzwembad Camping Scheldeoord

[ 01-02-2021 ]

Oplevering tekenwerk - Zwembad Camping Scheldeoord

 

Grootse plannen op camping Scheldeoord te Baarland. Het huidige binnenzwembad stamt uit de jaren 80 en is echt aan vervanging toe. Er wordt, los van het hoofdgebouw, een prachtig nieuw zwembadcomplex gebouwd.

 

Buro Bouwkracht verzorgt het tekenwerk, het contact met alle onderaannemers, de planning, het vergunningstraject en is coördinerend aannemer van de bouw!  

 

 

Houtskeletbouw beautysalon Yes by Jess Goes

[ 28-01-2021 ]

Houtskelet grotendeels opgebouwd - 'Yes by Jess', Goes

 

De vormen van de beautysalon worden met de dag beter zichtbaar. Het bouwen van het houtskelet vordert gestaag. 

 

Komende week gaan we verder met de binnenwanden, het plaatsen van de OSB-platen op de wanden en het dak en het isolatiewerk. 

 

Benieuwd hoe het eindresultaat moet worden? Bekijk dan het door ons in huis gemaakte 

3D ontwerp.

 

 

 

Betonvloer gestort - beautysalon Yes by Jess te Goes

[ 20-01-2021 ]

Betonvloer gestort - 'Yes by Jess', Goes

 

Een belangrijke mijlplaal, het storten van de betonvloer is gereed! We moeten met de huidige kou een kleine week wachten voor we de vloer kunnen betreden. Zeer binnenkort volgt het geraamte met houtskeletbouw. 

 

Benieuwd hoe het eindresultaat moet worden? Bekijk dan het door ons in huis gemaakte 3D ontwerp

 

Graafwerk voor de fundering van de nieuwe beautysalon Yes by Jess te Goes

[ 15-01-2021 ]

Start bouw beautysalon 'Yes by Jess', Goes

 

Nadat ze het ontwerp voor haar nieuwe beautysalon had goedgekeurd, besloot opdrachtgeefster Jessica ook de bouw uit te besteden aan Buro Bouwkracht. 

 

Inmiddels zijn we een aardig eind op weg om de bekisting in orde te maken voor het beton dat op een later moment gestort wordt. 

 

Benieuwd hoe het eindresultaat moet worden? Bekijk dan het door ons in huis gemaakte 

3D ontwerp.

 

 

 

Oplevering tekenwerk vrijstaande woning Wolphaartsdijk

[ 21-12-2020 ]

Oplevering tekenwerk vrijstaande woning, Wolphaartsdijk

 

Voor één van onze klanten ontwierpen wij deze woning in Zeeuwse stijl. Onze opdrachtgevers hebben een kavel gekocht in Wolphaartsdijk en willen komend jaar deze woning gaan bouwen. Voor het vergunningstraject maakten wij het benodigde tekenwerk. 

 

We maakten een 3D ontwerp van zowel de binnen- als buitenkant en hebben alles ingediend via het omgevingsloket.

 

Oplevering tekenwerk aanbouw te Baarland

[ 18-12-2020 ]

Oplevering tekenwerk aanbouw, Baarland

 

Onze opdrachtgever wil groots gaan verbouwen aan zijn bestaande bungalow. Wij maakten een ontwerp voor een forse aanbouw aan de achterzijde die voorziet in een ruimte woonkeuken met grote woonkamer. Tevens een flinke overkapping waar door het jaar heen lekker van de buitenlucht genoten kan worden.

 

We zijn met deze opdrachtgever onderweg naar een definitief ontwerp, waarna we de realisatie zullen gaan doen.

 

Oplevering tekenwerk vrijstaande woning Colijnsplaat

[ 02-12-2020 ]

Oplevering tekenwerk vrijstaande woning, Colijnsplaat

 

Voor één van onze klanten ontwierpen wij deze woning met aanbouw. Momenteel staan er twee zwaar verouderde arbeiderswoningen op het perceel. Het stel dat deze tekeningen nodig had voor de vergunning gaat fors uitpakken en maakt er een plaatje van. Wij hielpen hen met alle benodigde tekeningen en het vergunningstraject.

 

We maakten een 3D ontwerp van zowel de binnen- als buitenkant en hebben alles ingediend via het omgevingsloket.

 

3D ontwerp chalet Stelleplas Heinkenszand

[ 20-11-2020 ]

Oplevering tekenwerk Chalet, Heinkenszand

 

Voor één van onze klanten ontwierpen we dit chalet. Onze klant gaat dit chalet zelf bouwen op camping Stelleplas te Heinkenszand. 

 

We maakten een 3D ontwerp van zowel de binnen- als buitenkant. Daarnaast realiseerden we alle benodigde stukken om een vergunningsaanvraag te kunnen doen.

 

Meer zien? Check onze projectpagina!

 

Heeft u ook plannen om een eigen chalet te laten bouwen en wilt u uw plannen uitwerken voor de gemeente? Neem dan contact met ons op!

 

3D ontwerp vrijstaande woning te Zevenhuizen

[ 27-10-2020 ]

Oplevering tekenwerk vrijstaande woning, Zevenhuizen

 

Voor een ondernemend stel uit Barendrecht ontwierpen wij een nieuw te bouwen vrijstaande woning die moet komen te staan in Zevenhuizen. 

 

We hebben meerdere sparringsessies met onze klant gehad en het ontwerp dat wij aanleverden overtrof de verwachtingen. Een blije klant is voor ons missie geslaagd!

Heeft u ook plannen om een eigen woning te laten bouwen en wilt u uw plannen uitwerken voor de gemeente? Neem dan contact met ons op!

 

Bouw verdiepingsvloer in loods te Goes

[ 22-10-2020 ]

Verdiepingsvloer van 50m2 , Goes

 

Voor een zorginstelling uit Goes realiseerden wij binnen een dag in de door hen gehuurde loods een verdiepingsvloer van 50m2. 

 

De verdiepingsvloer wordt gebruikt voor de opslag van meubilair en wordt op een later moment verzien van een trap en railing.

 

Ook een verdiepingsvloer in jouw bedrijfspand? Neem dan direct contact met ons op! 

 

Douglas overkapping te Wilhelminadorp

[ 11-09-2020 ]

Douglas overkapping aan praktijkruimte, Wilhelminadorp

 

Na het verbouwen van de binnenruimte hebben we ook de opdracht gekregen om een overkapping te bouwen. We hebben samen met de klant gekozen voor een douglas constructie met doorzichtige dakplaten. 

 

De overkapping contrasteert mooi met de reeds gepotdekselde praktijkruimte van onze klant.

 

Ook een degelijke houten overkapping aan jouw huis of kantoor? Neem dan contact met ons op! 

 

Verbouwing bedrijfsruimte te Wilhelminadorp

[ 29-07-2020 ]

Verbouwen praktijkruimte, Wilhelminadorp

 

 Voor een goede relatie frissen wij de binnenkant van zijn praktijkruimte helemaal op. De klant wilde graag werken met mooi steigerhout. We maakten een ontwerp, kregen akkoord en hebben inmiddels de binnenzijde helemaal aangepakt naar tevredenheid. Ons werk: ontwerp nieuwe ruimte, meubelen en lichtbalk maken, kozijn plaatsen, schilderwerk.

 

Ook jouw bedrijfsruimte moderniseren? Neem dan contact met ons op! Het volledige projectverslag zien? Kijk hier

 

Technisch tekenwerk dubbele carport te Kloetinge

[ 13-07-2020 ]

Tekenwerk aangeleverd voor dubbele carport, Kloetinge

 

 

Recent werden we benaderd voor de realisatie van een grote dubbele carport in Kloetinge. Met een formaat van 6,50 x 5,80m geen kleine jongen. Daarnaast wordt de carport aardig hoog omdat er een caravan onder moet passen. 

 

We helpen deze klant met het vergunningstraject en gaan daarna aan de slag met de realisatie. Weer een erg mooi project waar we naar uitkijken! 

 

 

Oplevering Douglas amfitheater te Baarland

[ 30-06-2020 ]

Oplevering amfitheater Camping Scheldeoord

 

We hebben het amfitheater opgeleverd, net op tijd voor het hoofdseizoen. Er wordt al volop gebruik van gemaakt door het animatieteam van de camping.

 

Door het gebruik van de juiste combinatie van materialen en kleuren geeft het echt de juiste ambiance voor een feestelijke locatie. Zoals te zien is op de foto worden de kinderen er ook erg blij van. 

 

Realisatie binnen drie weken vanaf opdracht tot einde, wij zijn best trots op het resultaat. Bekijk het volledige projectverslag hier.

Bouw uittrekbaar overdekt podium met douglas

[ 23-06-2020 ]

Update amfitheater Camping Scheldeoord

 

 

Het podium waarop het animatieteam van de camping zijn voorstellingen zal gaan geven is afgerond! 

 

 

Naast een vast podium van 5x3 meter hebben we op verzoek ook een uittrekbaar podium gemaakt van 3x2,8 meter. Zo kunnen de kinderen mooi meedoen met alle acts.

 

Wat nog resteert is het aanbrengen van de zonnedoeken in deze constructie, dat doen we de komende dagen. 

Overdekte tribune met douglas en zonnedoeken

[ 21-06-2020 ]

Update amfitheater Camping Scheldeoord

 

Inmiddels staat de volledige constructie rondom de tribune. We hebben alle palen op maat gemaakt en rondom verstevigd met stalen windverbanden en houten schoortjes. 

 

Om het publiek te beschermen tegen de felle zon en spatwater hebben we mooie zonnedoeken aangebracht in twee kleuren. 

 

Het begint echt ergens op te lijken! Nog even doorzetten en dan kan Camping Scheldeoord er daadwerkelijk gebruik van gaan maken. 

3D ontwerp amfitheater

[ 16-06-2020 ]

Vernieuwing amfitheater Camping Scheldeoord

 

We hebben akkoord gekregen om het door ons ontworpen Amfitheater te realiseren bij Camping Scheldeoord. We zijn hier natuurlijk heel erg blij mee!

 

De gasten zitten straks onder mooie schaduwdoeken in plaats van in de felle zon. De constructie wordt gemaakt van douglas hout en wordt versterkt met stalen windverbanden. 

Oplevering van dit project is gepland voor eind juni 2020.

Oplevering Douglas solaroverkapping van 25x5 meter

[ 01-06-2020 ]

Oplevering fietsenstalling Camping Scheldeoord

 

We hebben de fietsenstalling van Camping Scheldeoord inmiddels gereed gemaakt voor de installatie van zonnepanelen. Zodra deze bevestigd zijn door partner Saman is de stalling volledig af. 

 

De overkapping heeft een afmeting van 25x5 meter en biedt ruimte voor alle fietsen, scooters, skelters en buggy's die de camping gaat verhuren aan zijn gasten. 

Wij zijn erg tevreden met het resultaat, de camping ook!

Oplevering balie met plexiglas spatschermen

[ 25-05-2020 ]

Oplevering Coronaproof balie Camping Scheldeoord

 

Op verzoek van de opdrachtgever hebben we de balie van de receptie voorzien van spatschermen op maat ter bescherming van het personeel en de gasten. 

 

We hebben op een zo min mogelijk storende manier plexiglasplaten bevestigd aan de balie. 

Oplevering rotstuin met grote stenen en betonmortel

[ 18-05-2020 ]

Oplevering rotstuin Camping Scheldeoord

 

De rotstuin is inmiddels afgerond. De plantenbakken zijn geplaatst, alle randjes aangesmeerd en alle stenen vastgezet.

 

Inmiddels staan er ook planten in de bakken. Het enige dat resteert zijn prikspots die de letters van de camping mooi gaan uitlichten in de avonduren. 

 

Wat een transformatie ten opzichte van voorheen. De uitstraling van de camping is zo weer helemaal van deze tijd.

 

Laat de gasten maar komen. :)

Ontwerp Zeeuwse boerenschuur met traditioneel potdekselwerk te Heinkenszand

[ 21-05-2020 ]

Maken schetsontwerp dierenpension Heinkenszand

 

De eigenaresse van het dierenpension wil de bestaande boerenschuur afbreken en opnieuw opbouwen volgens de eisen van deze tijd. Buro Bouwkracht maakte het schetsontwerp dat naar de gemeente wordt gestuurd voor beoordeling.

 

We gaan vol goede moed het vervolgtraject in om op te werken naar een definitief ontwerp. 

Ondertussen werken we hard aan een mooie indeling van de ruimtes aan de binnenzijde.

 

 

 

[ 10-05-2020 ]

Samen is beter dan alleen


Ondernemen is vallen en opstaan. De afgelopen periode hadden we soms wat last van groeistuipen. Niets mis mee, maar wel een punt van aandacht voor ons allen. Na een tijdje overleg besloten we dat het tijd was om op een aantal gebieden wat meer coaching en begeleiding te krijgen.

 

Weten wat je kunt is één, maar toegeven wat je niet zo goed kunt zeer zeker ook. En zo begon onze zoektocht naar een goede partner die ons verder kon en wilde helpen.

 

Inmiddels kunnen we melden dat we met veel vertrouwen zijn gaan samenwerken met een lokale Zeeuwse ondernemer. De visie van Gewoon lekker leven past bij ons bedrijf en de manier van aanpakken spreekt ons enorm aan.

 

We krijgen al diverse opdrachten mee en zijn vandaag de hele dag bezig geweest met organisatie, planning en taakverdeling. Heerlijk om de week zo productief te beginnen!

 

We hebben onder meer een aantal nieuwe tools in gebruik genomen die ons gaan helpen met het offertetraject, onze boekhouding en onze interne taakverdeling. We gaan er vol voor! 💪

Aankoop nieuwe Opel Vivaro

07-05-2020 ]

Uitbreiding van het wagenpark met een Opel Vivaro 2.5 CDTI.

 

Het uitvoerende werk neemt hand over hand toe. Om te zorgen dat we flexibeler zijn in het werken op locatie hebben we een extra bus aangekocht. Deze krachtpatser wordt de komende tijd van binnen en van buiten onder handen genomen om helemaal te voldoen aan onze wensen.

 

Over een tijdje zijn beide bussen te zien met bestickering en zullen ze dus herkenbaar rondrijden in het Zeeuwse land.

Met dank aan JLD-service uit Goes voor de hulp bij het transport! 

Aanleg van een rotstuin met grote keien en betonmortel

[ 04-05-2020 ]

Aanleg rotstuin Camping Scheldeoord gestart

 

Rondom het hoofdgebouw van Camping Scheldeoord komt een rotstuin met mooie grote plantenbakken om het af te maken. In totaal moet er 120m2 aan rotsen aangelegd worden. 

 

Na een dag zwoegen ligt er meer dan 2500kg cementmortel en is ongeveer de helft van de tuin aangelegd. We gaan de komende dagen aan de slag om ook de rest aan te leggen.

 

Helaas laten de plantenbakken nog even op zich wachten, die maken het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Oplevering medio half mei 2020. Foto's van het eindresultaat volgen spoedig!

3D ontwerp kapschuur te Goes

01-05-2020 ]

Buro Bouwkracht krijgt opdracht om een kapschuur te realiseren voor nagelstudio te Goes.

 

Weer een mooie opdracht erbij in Goes! Voor een nagelstudio gaan we een nieuwe kapschuur in de achtertuin realiseren waar de nagelstudio gevestigd kan worden.

 

De schuur zal van binnen volledig ingericht worden op het goed ontvangen van klanten binnen de 1,5m samenleving. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en zullen er straks ook zonnepanelen op het dak verschijnen.

We zijn alvast begonnen met een schetsontwerp en                kostenraming. De realisatie zal ook door Buro Bouwkracht        worden gedaan. We hebben er zin in!

Actueel

Douglas overkapping 25x5 meter in aanbouw

27-04-2020 ]
Camping Scheldeoord krijgt een mooie houtbouw constructie om elektrische voertuigen te stallen voor de verhuur.

 

Buro Bouwkracht realiseert op dit moment een enorme schuur waarin straks moderne elektrische steps, scooters et cetera worden gestald voor de verhuur. 

 

De camping wil zijn gasten graag voorzien van alle gemakken om de omgeving te verkennen, het liefst op een duurzame manier. Op het dak zullen zonnepanelen verschijnen welke zullen voorzien in de stroom die het opladen van deze voertuigen vraagt. 

                                                                                                                     Oplevering medio eind mei 2020. 


Steun de lokale ondernemer

31-03-2020

Steun de lokale ondernemer

Beste websitebezoeker, klant, leverancier, relatie of kennis,

De tijden rondom de Corona-Crisis vallen voor enorm veel ondernemers, groot of klein, erg zwaar.
Soms zelfs zo zwaar dat deze bedrijven voorgoed hun deuren moeten sluiten.

Wij doen ons best om elkaar te helpen door producten af te nemen bij lokale ondernemers. Koop bijvoorbeeld uw brood bij de bakker om de hoek en uw vlees bij de slager dichtbij. Kijk ook eens voor uw aardappelen bij de boer. Ook wij halen onze materialen zoveel mogelijk vanuit de buurt en werken samen met (kleine) lokale onderaannemers en zzp'ers.
Dat laatste zijn we overigens niet anders gewend om te doen!

Wij staan als uw Zeeuwse bouwspecialist en aannemer voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Team Buro Bouwkracht


Update 16-03-2020: Maatregelen Corona-Virus

Geachte dames en heren,

Naar aanleiding van het Corona-Virus informeren wij u over onze maatregelen:

  • Alle persoonlijke afspraken op ons kantoor of bij u op locatie komen te vervallen t/m 6 april.
  • Onze werkzaamheden gaan door, maar wel vragen we u rekening te houden met de veiligheidsvoorschriften.
  • Wij schudden momenteel geen handen.
  • In dit digitale tijdperk kunnen wij veel via de computer en telefoon. Maar hier gebruik van.
  • Bent u verkouden of ziek? Dan vragen wij u thuis te blijven.


Wij nemen de verantwoordelijkheid in het kader van 'flatten the curve' door preventief vanuit thuis te werken. 

Wij vragen uw begrip voor de situatie en wensen u een goede gezondheid toe!

Vriendelijke groet, team BBK