Ons laatste nieuws

[ Social Media ]

 

Altijd als eerste op de hoogte? Volg ons dan op Instagram of Facebook! Volg jij ons, dan krijg jij als eerste de meest inspirerende en leuke foto’s te zien van onze nieuwe projecten! Maar volg ons ook om een kijkje achter de schermen te nemen, om te zien waar wij onze inspiratie vandaan halen! Wij streven ernaar om zoveel mogelijk foto’s met jou te delen. 

 

We waarderen het als je ons tagt met #bouwkracht en voorzien je bericht natuurlijk van een like! 

Volg ons op Facebook of Instagram

3D ontwerp vrijstaande woning te Zevenhuizen

[ 27-10-2020 ]

Oplevering tekenwerk vrijstaande woning, Zevenhuizen

 

Voor een ondernemend stel uit Barendrecht ontwierpen wij een nieuw te bouwen vrijstaande woning die moet komen te staan in Zevenhuizen. 

 

We hebben meerdere sparringsessies met onze klant gehad en het ontwerp dat wij aanleverden overtrof de verwachtingen. Een blije klant is voor ons missie geslaagd!

 

Heeft u ook plannen om een eigen woning te laten bouwen en wilt u uw plannen uitwerken voor de gemeente? Neem dan contact met ons op!

 

Bouw verdiepingsvloer in loods te Goes

[ 22-10-2020 ]

Verdiepingsvloer van 50m2 , Goes

 

Voor een zorginstelling uit Goes realiseerden wij binnen een dag in de door hen gehuurde loods een verdiepingsvloer van 50m2. 

 

De verdiepingsvloer wordt gebruikt voor de opslag van meubilair en wordt op een later moment verzien van een trap en railing.

 

Ook een verdiepingsvloer in jouw bedrijfspand? Neem dan direct contact met ons op! 

 

Douglas overkapping te Wilhelminadorp

[ 11-09-2020 ]

Douglas overkapping aan praktijkruimte, Wilhelminadorp

 

 

 

Na het verbouwen van de binnenruimte hebben we ook de opdracht gekregen om een overkapping te bouwen. We hebben samen met de klant gekozen voor een douglas constructie met doorzichtige dakplaten. 

 

De overkapping contrasteert mooi met de reeds gepotdekselde praktijkruimte van onze klant.

 

Ook een degelijke houten overkapping aan jouw huis of kantoor? Neem dan contact met ons op! 

 

Verbouwing bedrijfsruimte te Wilhelminadorp

[ 29-07-2020 ]

Verbouwen praktijkruimte, Wilhelminadorp

 

 

 

Voor een goede relatie frissen wij de binnenkant van zijn praktijkruimte helemaal op. De klant wilde graag werken met mooi steigerhout. We maakten een ontwerp, kregen akkoord en hebben inmiddels de binnenzijde helemaal aangepakt naar tevredenheid. Ons werk: ontwerp nieuwe ruimte, meubelen en lichtbalk maken, kozijn plaatsen, schilderwerk.

 

Ook jouw bedrijfsruimte moderniseren? Neem dan contact met ons op! Het volledige projectverslag zien? Kijk hier

 

Technisch tekenwerk dubbele carport te Kloetinge

[ 13-07-2020 ]

Tekenwerk aangeleverd voor dubbele carport, Kloetinge

 

 

Recent werden we benaderd voor de realisatie van een grote dubbele carport in Kloetinge. Met een formaat van 6,50 x 5,80m geen kleine jongen. Daarnaast wordt de carport aardig hoog omdat er een caravan onder moet passen. 

 

We helpen deze klant met het vergunningstraject en gaan daarna aan de slag met de realisatie. Weer een erg mooi project waar we naar uitkijken! 

 

 

Oplevering Douglas amfitheater te Baarland

[ 30-06-2020 ]

Oplevering amfitheater Camping Scheldeoord

 

We hebben het amfitheater opgeleverd, net op tijd voor het hoofdseizoen. Er wordt al volop gebruik van gemaakt door het animatieteam van de camping.

 

Door het gebruik van de juiste combinatie van materialen en kleuren geeft het echt de juiste ambiance voor een feestelijke locatie. Zoals te zien is op de foto worden de kinderen er ook erg blij van. 

 

Realisatie binnen drie weken vanaf opdracht tot einde, wij zijn best trots op het resultaat. Bekijk het volledige projectverslag hier.

Bouw uittrekbaar overdekt podium met douglas

[ 23-06-2020 ]

Update amfitheater Camping Scheldeoord

 

 

Het podium waarop het animatieteam van de camping zijn voorstellingen zal gaan geven is afgerond! 

 

 

Naast een vast podium van 5x3 meter hebben we op verzoek ook een uittrekbaar podium gemaakt van 3x2,8 meter. Zo kunnen de kinderen mooi meedoen met alle acts.

 

Wat nog resteert is het aanbrengen van de zonnedoeken in deze constructie, dat doen we de komende dagen. 

Overdekte tribune met douglas en zonnedoeken

[ 21-06-2020 ]

Update amfitheater Camping Scheldeoord

 

Inmiddels staat de volledige constructie rondom de tribune. We hebben alle palen op maat gemaakt en rondom verstevigd met stalen windverbanden en houten schoortjes. 

 

Om het publiek te beschermen tegen de felle zon en spatwater hebben we mooie zonnedoeken aangebracht in twee kleuren. 

 

Het begint echt ergens op te lijken! Nog even doorzetten en dan kan Camping Scheldeoord er daadwerkelijk gebruik van gaan maken. 

3D ontwerp amfitheater

[ 16-06-2020 ]

Vernieuwing amfitheater Camping Scheldeoord

 

We hebben akkoord gekregen om het door ons ontworpen Amfitheater te realiseren bij Camping Scheldeoord. We zijn hier natuurlijk heel erg blij mee!

 

De gasten zitten straks onder mooie schaduwdoeken in plaats van in de felle zon. De constructie wordt gemaakt van douglas hout en wordt versterkt met stalen windverbanden. 

Oplevering van dit project is gepland voor eind juni 2020.

Oplevering Douglas solaroverkapping van 25x5 meter

[ 01-06-2020 ]

Oplevering fietsenstalling Camping Scheldeoord

 

We hebben de fietsenstalling van Camping Scheldeoord inmiddels gereed gemaakt voor de installatie van zonnepanelen. Zodra deze bevestigd zijn door partner Saman is de stalling volledig af. 

 

De overkapping heeft een afmeting van 25x5 meter en biedt ruimte voor alle fietsen, scooters, skelters en buggy's die de camping gaat verhuren aan zijn gasten. 

Wij zijn erg tevreden met het resultaat, de camping ook!

Oplevering balie met plexiglas spatschermen

[ 25-05-2020 ]

Oplevering Coronaproof balie Camping Scheldeoord

 

Op verzoek van de opdrachtgever hebben we de balie van de receptie voorzien van spatschermen op maat ter bescherming van het personeel en de gasten. 

 

We hebben op een zo min mogelijk storende manier plexiglasplaten bevestigd aan de balie. 

Oplevering rotstuin met grote stenen en betonmortel

[ 18-05-2020 ]

Oplevering rotstuin Camping Scheldeoord

 

De rotstuin is inmiddels afgerond. De plantenbakken zijn geplaatst, alle randjes aangesmeerd en alle stenen vastgezet.

 

Inmiddels staan er ook planten in de bakken. Het enige dat resteert zijn prikspots die de letters van de camping mooi gaan uitlichten in de avonduren. 

 

Wat een transformatie ten opzichte van voorheen. De uitstraling van de camping is zo weer helemaal van deze tijd.

 

Laat de gasten maar komen. :)

Ontwerp Zeeuwse boerenschuur met traditioneel potdekselwerk te Heinkenszand

[ 21-05-2020 ]

Maken schetsontwerp dierenpension Heinkenszand

 

De eigenaresse van het dierenpension wil de bestaande boerenschuur afbreken en opnieuw opbouwen volgens de eisen van deze tijd. Buro Bouwkracht maakte het schetsontwerp dat naar de gemeente wordt gestuurd voor beoordeling.

 

We gaan vol goede moed het vervolgtraject in om op te werken naar een definitief ontwerp. 

Ondertussen werken we hard aan een mooie indeling van de ruimtes aan de binnenzijde.

 

 

 

[ 10-05-2020 ]

Samen is beter dan alleen


Ondernemen is vallen en opstaan. De afgelopen periode hadden we soms wat last van groeistuipen. Niets mis mee, maar wel een punt van aandacht voor ons allen. Na een tijdje overleg besloten we dat het tijd was om op een aantal gebieden wat meer coaching en begeleiding te krijgen.

 

Weten wat je kunt is één, maar toegeven wat je niet zo goed kunt zeer zeker ook. En zo begon onze zoektocht naar een goede partner die ons verder kon en wilde helpen.

 

Inmiddels kunnen we melden dat we met veel vertrouwen zijn gaan samenwerken met een lokale Zeeuwse ondernemer. De visie van Gewoon lekker leven past bij ons bedrijf en de manier van aanpakken spreekt ons enorm aan.

 

We krijgen al diverse opdrachten mee en zijn vandaag de hele dag bezig geweest met organisatie, planning en taakverdeling. Heerlijk om de week zo productief te beginnen!

 

We hebben onder meer een aantal nieuwe tools in gebruik genomen die ons gaan helpen met het offertetraject, onze boekhouding en onze interne taakverdeling. We gaan er vol voor! 💪

Aankoop nieuwe Opel Vivaro

07-05-2020 ]

Uitbreiding van het wagenpark met een Opel Vivaro 2.5 CDTI.

 

Het uitvoerende werk neemt hand over hand toe. Om te zorgen dat we flexibeler zijn in het werken op locatie hebben we een extra bus aangekocht. Deze krachtpatser wordt de komende tijd van binnen en van buiten onder handen genomen om helemaal te voldoen aan onze wensen.

 

Over een tijdje zijn beide bussen te zien met bestickering en zullen ze dus herkenbaar rondrijden in het Zeeuwse land.

Met dank aan JLD-service uit Goes voor de hulp bij het transport! 

Aanleg van een rotstuin met grote keien en betonmortel

[ 04-05-2020 ]

Aanleg rotstuin Camping Scheldeoord gestart

 

Rondom het hoofdgebouw van Camping Scheldeoord komt een rotstuin met mooie grote plantenbakken om het af te maken. In totaal moet er 120m2 aan rotsen aangelegd worden. 

 

Na een dag zwoegen ligt er meer dan 2500kg cementmortel en is ongeveer de helft van de tuin aangelegd. We gaan de komende dagen aan de slag om ook de rest aan te leggen.

 

Helaas laten de plantenbakken nog even op zich wachten, die maken het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Oplevering medio half mei 2020. Foto's van het eindresultaat volgen spoedig!

3D ontwerp kapschuur te Goes

01-05-2020 ]

Buro Bouwkracht krijgt opdracht om een kapschuur te realiseren voor nagelstudio te Goes.

 

Weer een mooie opdracht erbij in Goes! Voor een nagelstudio gaan we een nieuwe kapschuur in de achtertuin realiseren waar de nagelstudio gevestigd kan worden.

 

De schuur zal van binnen volledig ingericht worden op het goed ontvangen van klanten binnen de 1,5m samenleving. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en zullen er straks ook zonnepanelen op het dak verschijnen.

We zijn alvast begonnen met een schetsontwerp en                kostenraming. De realisatie zal ook door Buro Bouwkracht        worden gedaan. We hebben er zin in!

Actueel

Douglas overkapping 25x5 meter in aanbouw

27-04-2020 ]
Camping Scheldeoord krijgt een mooie houtbouw constructie om elektrische voertuigen te stallen voor de verhuur.

 

Buro Bouwkracht realiseert op dit moment een enorme schuur waarin straks moderne elektrische steps, scooters et cetera worden gestald voor de verhuur. 

 

De camping wil zijn gasten graag voorzien van alle gemakken om de omgeving te verkennen, het liefst op een duurzame manier. Op het dak zullen zonnepanelen verschijnen welke zullen voorzien in de stroom die het opladen van deze voertuigen vraagt. 

                                                                                                                     Oplevering medio eind mei 2020. 

Michiel van Akkeren

02-04-2020 ]
Versterking van ons team, Sales Manager Michiel

 

Een oude bekende weer terug aan boord. Michiel komt ons versterken op het gebied van marketing, sales en administratie. Hij zal zich bezig houden met de online bezigheden van Buro Bouwkracht en zal het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten worden. 

 

Met zijn achtergrond in online marketing en logistiek kan hij ons helpen met de beoogde groei. We hebben er zin in om samen aan de slag te gaan.

Welkom terug bij team BBK!


31-03-2020

Steun de lokale ondernemer

Beste websitebezoeker, klant, leverancier, relatie of kennis,

De tijden rondom de Corona-Crisis vallen voor enorm veel ondernemers, groot of klein, erg zwaar.
Soms zelfs zo zwaar dat deze bedrijven voorgoed hun deuren moeten sluiten.

Wij doen ons best om elkaar te helpen door producten af te nemen bij lokale ondernemers. Koop bijvoorbeeld uw brood bij de bakker om de hoek en uw vlees bij de slager dichtbij. Kijk ook eens voor uw aardappelen bij de boer. Ook wij halen onze materialen zoveel mogelijk vanuit de buurt en werken samen met (kleine) lokale onderaannemers en zzp'ers.
Dat laatste zijn we overigens niet anders gewend om te doen!

Wij staan als uw Zeeuwse bouwspecialist en aannemer voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Team Buro Bouwkracht


Update 16-03-2020: Maatregelen Corona-Virus

Geachte dames en heren,

Naar aanleiding van het Corona-Virus informeren wij u over onze maatregelen:

  • Alle persoonlijke afspraken op ons kantoor of bij u op locatie komen te vervallen t/m 6 april.
  • Onze werkzaamheden gaan door, maar wel vragen we u rekening te houden met de veiligheidsvoorschriften.
  • Wij schudden momenteel geen handen.
  • In dit digitale tijdperk kunnen wij veel via de computer en telefoon. Maar hier gebruik van.
  • Bent u verkouden of ziek? Dan vragen wij u thuis te blijven.


Wij nemen de verantwoordelijkheid in het kader van 'flatten the curve' door preventief vanuit thuis te werken. 

Wij vragen uw begrip voor de situatie en wensen u een goede gezondheid toe!

Vriendelijke groet, team BBK