Doen waar ik Goed in ben.

Ons ontwerp maakt jouw gedachten visueel. Een woning, luxe uitbreiding, gastenverblijf of een nieuw pand om in te werken? Wedden dat je het warm krijgt van ons design?

Ieder project voorzien wij van een volledig 3D model, zelfs al bij de 1e ontwerpschetsen. Jouw voordeel is dat je precies weet hoe jouw bouwplan er uit komt te zien. De gemeente of andere partijen aan tafel kunnen dit ook zeker waarderen.

Vergunning nodig? We beschikken over de juiste software en erkenning om vergunningen aan te mogen vragen. Ons motto: Vlug door het proces met zo min mogelijk oponthoud. 


Naast de ontwerpschetsen zorgen wij voor de definitieve bouwtekening, bestektekening en werktekening. Ons tekenwerk is zo klaar als een klontje. 

Ieder project voorzien van de juiste aanpak en aansturing. Een kwestie van de beste professional op het juiste moment zijn werk laten uitvoeren. We kennen de branche, dus we zetten het graag in werking.

Wij helpen je kansen te benutten. We doen ons huiswerk als het aankomt op projectontwikkeling en exploitatie. Alle facetten komen aan bod; financieel, doelgroepen, marktanalyse, ketensamenwerking, contracten, bouw en een kloppend design.