Diensten

> Ontwerp & Tekenwerk

Wij maken de mooiste creaties in verschillende stijlen binnen de wettelijke kaders. Ontwerpen zit in ons bloed, we krijgen er energie van! Onze concepten werken we op een professionele manier uit tot een volmaakt bouwplan. Daarnaast vinden wij dat een mooi ontwerp volledig moet aansluiten bij onze opdrachtgever en zijn/haar wensenpakket.

> Projectmanagement

Van initiatief tot het gewenste resultaat; het klinkt simpel, maar eigenlijk is dit een lang traject vol valkuilen. Door een project op de juiste manier te sturen bent u verzekerd van een perfect resultaat. Buro Bouwkracht heeft de drive en kennis in huis om uw bouwwerk vlekkeloos te begeleiden.

> Bouwvergunningen

Wij weten wat we willen. Uw vergunning zo goed en snel mogelijk voor elkaar krijgen. Hoe dan we dat? Door te bepalen wat ons doel is, acties te nemen en de juiste stappen te zetten in het lastige vergunningstraject. 

> Advieswerk

Advieswerk is maatwerk. Vanuit onze adviserende rol stellen we u in zekerheid. Van aankoopkeuring tot bouwkundig probleem, door duidelijke communicatie weet u precies waar u aan toe bent.

> Werkvoorbereiding bouw

Buro Bouwkracht is in staat alle benodigde gegevens en partijen in en om het bouwtraject te laten samenvloeien in één geheel. Wij hanteren een heldere en transparante werkwijze zodat u het overzicht houdt. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving binnen de sector.