Advieswerk

Advieswerk is maatwerk. Vanuit onze adviserende en onafhankelijke rol stellen we u in zekerheid. Van aankoopkeuring tot bouwkundig probleem, door duidelijke communicatie weet u precies waar u aan toe bent.

Opleveringskeuring

Wordt uw nieuwbouw woning of bedrijfspand binnenkort opgeleverd? U kunt Buro Bouwkracht inschakelen om de oplevering bij te wonen. Tijdens de opnameronde met de aannemer registreren wij alle gebreken en opmerkingen. Ook u kunt hierbij uw wensen en opmerkingen aangeven. Zodra alles in kaart is gebracht zorgen wij voor duidelijke afspraken waarbij de aannemer de laatste puntjes op de i zet. 

Een opleveringskeuring kunt u al inplannen vanaf € 295,- incl. BTW

Bouwkundige keuring

Heeft u een nieuwe woning gekocht of bent u benieuwd naar de bouwkundige staat van uw pand?

Buro Bouwkracht levert bouwkundige meet- en scorerapporten. Hierdoor krijgt u inzicht wat de huidige staat is en wat er op termijn aangepakt dient te worden. Het is mogelijk hieraan een kostenspecificatie toe te voegen.

Vlucht- & BHV-plan

Bent u ondernemer met een bedrijfspand? Zorg er dan voor dat uw pand voldoet aan de wettelijke eisen om boetes te voorkomen.

Een goed BHV-plan hoort bij een veilige inrichting van uw ruimte. Wij kunnen u voorzien van het gehele BHV- of ontruimingsplan, of delen daar van. Denk hierbij een plattegrond waarop alle officiële nood-iconen te zien zijn.


U heeft al een bouwkundige keuring vanaf € 175,- incl. BTWEen vlucht plattegrond heeft u al vanaf € 175,- incl. BTW