Bouwkundig adviesbureau uit Zeeland

Vanuit het mooie Goes bedient Buro Bouwkracht al geruime tijd diverse Zeeuwse klanten. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met hun bouwkundige vraagstukken.

Hulp nodig bij uw bouwproject?

Bij (nieuw)bouw en verbouw komt heel wat kijken. Zeker wanneer u zelf niet thuis bent in de wereld van bouwen en verbouwen. Of het nu gaat om een kleine aanbouw of een volwaardige woning, wij kunnen u op diverse vlakken ter zijde staan. Wij zijn goed op de hoogte van de actuele Nederlandse bouw wet- en regelgeving. Onze ervaring als aannemer zetten wij graag in om u van kundig advies te voorzien. Problemen met uw aannemer? Wij helpen u verder. Vragen over uw aankoopcontract? Wij helpen u met de onderste steen boven te krijgen. Vragen over een vergunningstraject? Daar weten wij wel raad mee. 

 

Onze digitale diensten:

» 3D ontwerpen voor een omgevingsvergunning

» Bouwkundig tekenwerk voor de aannemer

» Bouwfysische berekeningen (daglicht, ventilatie, BENG etc)

» Gevelaanzichten en dwarsdoorsnedes

» Plattegronden

» Detailtekeningen

» Vergunning indienen inclusief begeleiding

Onze uitvoerende diensten:

» Houtskeletbouw (van aan of opbouw tot volwaardige woning)

» Luxe buitenverblijven

» Projectcoördinatie als spil tussen ontwerp en uitvoering

» Opleveringskeuringen

» Bouwkundige keuringen

» Renovatie van investeringsobjecten

» Meerjarige onderhoudsplannen voor VVE's begeleiden


Altijd een oplossing

Advieswerk in de bouw is vrijwel altijd maatwerk. Maatwerk heeft door de band genomen altijd een aantal onzekere factoren. Vanuit onze adviserende en onafhankelijke rol bieden wij u echter wel zekerheid. Van aankoopkeuring tot bouwkundig probleem, door duidelijke communicatie en een goede projectplanning weet u precies waar u aan toe bent. Wij weten faalkosten of vertragingen tot een minimum te beperken. Doordat wij in elke fase van het project als coördinator betrokken blijven werken wij uw obstakels uit de weg. Wilt u eens met ons sparren over uw uitdagingen? Wij staan altijd open voor een verkennend gesprek. 

Onafhankelijk advies

Ook kunnen wij u wijzen op de aandachtspunten wanneer u offertes van bouwbedrijven of aannemers gaat vergelijken. We willen hierbij benadrukken dat we onafhankelijk werken en geen enkele verbintenis hebben met dergelijke partijen. Deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar, daar staan we voor! 

Opleveringskeuring

Wordt uw nieuwbouw woning of bedrijfspand binnenkort opgeleverd? U kunt Buro Bouwkracht inschakelen om een oplevering bij te wonen. Tijdens de opnameronde met de aannemer registreren wij alle gebreken en opmerkingen. Ook u kunt hierbij uw wensen en opmerkingen aangeven. Zodra alles in kaart is gebracht zorgen wij voor duidelijke afspraken waarbij de aannemer de laatste puntjes op de i zet. 

Bouwkundige keuring

Bij de aan- of verkoop van vastgoed, wilt u graag feitelijk inzicht in de staat van het gebouw. Een bouwtechnische inspectie geeft uitsluitsel over de kwaliteit van het gebouw en over de staat van onderhoud. Een bouwkundig onderzoek is dan ook een prima uitgangspunt voor een MJOB (onderbouwde meer jaren onderhoudsbegroting).

Intensieve projectbegeleiding

Van initiatief tot het gewenste resultaat; het klinkt simpel, maar voor de leek is dit een traject vol valkuilen. Door uw project op de juiste manier te sturen bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Buro Bouwkracht heeft de drive en kennis in huis om uw bouwplannen vlekkeloos te begeleiden.


Projectbegeleiding

 • Wij nemen u het complete pakket uit handen.
 • Faalkosten zijn funest. Deze halen we er zo veel mogelijk uit door het gebruik van moderne communicatie, BIM en clashcontroles.
 • Praktijk en theorie gaan hand in hand door gebruik te maken van onze dienstverlening.
 • Krijg financieel meer inzicht. Wel zo fijn om kosten in de hand te houden. 
 • De manier waarop uw project verloopt is soepeler.
 • Doordat wij met senior projectleiders werken hebben wij niet alleen de kennis, maar ook de ervaring in huis.

Werkvoorbereiding bouw

Buro Bouwkracht laat alle benodigde gegevens en partijen voor uw bouwtraject samenkomen. Wij hanteren een heldere en transparante werkwijze zodat u het overzicht houdt. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving binnen de sector. 

 • Inkoop traject
 • KAM, TRA, VCA Kwaliteitssystemen
 • BREEAM bouwsystemen
 • Projectteam ondersteuning
 • Turn-key projecten
 • Veiligheid en VGM controle
 • Cradle to cradle bouwen