Een aanbouw aan uw woning realiseren?

 

Met een aanbouw die voor het grootste deel is opgebouwd met een houten skelet bent u veel voordeliger uit! Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen. Onze werkwijze is als volgt:

 

Stap 1: Allereerst nemen wij met u op locatie uw wensen door en brengen wij de huidige situatie in kaart. 

 

Stap 2: Wij doen u meestal binnen 48 uur na de opname een voorstel voor het maken van een schetsontwerp en budgetraming, eventueel aangevuld door een voorstel voor een vergunningstraject bij de gemeente (indien van toepassing). Deze wordt begeleid door een gespreksverslag met de door ons genoteerde wensen.

 

Stap 3: Na akkoord op ons voorstel toetsen wij de eisen die de gemeente heeft voor uw perceel en maken wij voor u een schetsontwerp van de gewenste nieuwe situatie. Deze sturen wij toe en kunt u van feedback voorzien.

 

Stap 4: Op basis van uw feedback maken wij waar nodig aanpassingen aan het ontwerp en kunnen wij een budgetraming opstellen. Deze dient ook als basis voor de aanvraag van een eventueel bouwdepot als dat nodig is. Onze budgetramingen voldoen aan alle eisen die hypotheekverstrekkers hebben op dit gebied.

 

Stap 5: We werken samen met u aan een definitief ontwerp, dat ook kan dienen als basis voor de vergunningsaanvraag. Indien u ons het vergunningstraject laat uitvoeren leveren wij aan de gemeente alle documenten aan die nodig zijn om een vergunning af te geven. 

Voorbeelden van gerealiseerde 3D-ontwerpen en aanbouwen:

Aan- en opbouw familie Hendriks te Kats

Aanbouw familie Tatenhove te Vlissingen:

Aanbouw familie Kenters te Voorburg

Aan- en opbouw familie Sanders te Middelburg

Aanbouw familie Kodde te Goes

Aanbouw familie Maljaars te Oostkapelle

Aanbouw familie Mol te Goes

Aanbouw familie Verloo te Oosterland

Wilt u ook een aanbouw op maat realiseren bij uw huis? Wij helpen u graag met het maken van een eigentijds ontwerp en een duidelijke kostenraming. Ook het vergunningstraject is voor ons geen probleem.