Houtskeletbouw

[ Gespecialiseerd in casco houtskeletbouw ]

Buro Bouwkracht specialiseert zich in casco houtskeletbouw en richt zich voornamelijk op de Zeeuwse markt. Bij casco bouw leveren wij ons bouwproject wind- en waterdicht, geïsoleerd en voorzien van gips op. Vanuit het mooie Goes bedienen wij diverse Zeeuwse klanten, zowel particulier als zakelijk. 

[ Een aanbouw met houtskeletbouw ]

Niet heien, voor veel mensen een belangrijke reden om een nieuwe aanbouw met hout op te zetten. Niet alleen scheelt het in de kosten, het zorgt voor minder overlast en logistieke problemen bij het bereiken van de tuin. Daarnaast is een kwalitatief goed gebouwde aanbouw met houtskelet minstens zo duurzaam als een gemetselde aanbouw, alleen dan met minder kosten. Daarnaast kunnen veel onderdelen geprefabriceerd worden en daardoor valt er ook nog eens tijdwinst te behalen. Verder zijn de isolatiewaardes fors te verhogen door het juist toepassen van de materialen.

 

Interesse? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met je idee, een kostenraming, een 3D ontwerp en het vergunningstraject.

Houtskeletbouw aanbouw restaurant camping Scheldeoord Baarland
Houtskeletbouw aanbouw restaurant camping Scheldeoord Baarland
Houtskeletbouw aanbouw Mannee Goes
Houtskeletbouw aanbouw Mannee Goes
Houtconstructie solaroverkapping camping Scheldeoord
Houtconstructie solaroverkapping camping Scheldeoord

[ Wat is houtskeletbouw? ]

Houtskeletbouw betekent dat de dragende constructie van de woning (het skelet) volledig uit hout wordt opgebouwd. De buitenafwerking is vaak uitgevoerd in hout of metselwerk. Van buiten en van binnen valt dit niet te zien nadat alles netjes is afgewerkt. Het voordeel van houtskeletbouw is dat in veel gevallen de constructie dusdanig licht is dat heien overbodig wordt. Er wordt gewerkt met een afgraving, opbrengen van een zandplaat en het storten van beton met een vorstrand. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar ook in de tijd die nodig is. Heipalen bestellen neemt over het algemeen veel meer tijd in beslag dan het regelen van een betonmixer. Wat ons betreft vele voordelen ten opzichte van traditioneel bouwen!

 

Houtskeletbouw aanbouw Middelburg
Houtskeletbouw aanbouw Middelburg

[ Een aan- of opbouw met houtskeletbouw realiseren? ]

Met een aan- of opbouw die voor het grootste deel is opgebouwd met een houten skelet bent u veel voordeliger uit! Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen. Onze werkwijze is als volgt:

Nadat de vergunning binnen is gaan we natuurlijk aan de slag met bouwen! 

Wilt u ook een aanbouw op maat realiseren bij uw huis? Wij helpen u graag met het maken van een eigentijds ontwerp en een duidelijke kostenraming. Ook het vergunningstraject is voor ons geen probleem.