Luxe sanitairunits op uw camping?

Een upgrade van uw camping. Uw gasten vragen steeds meer om privé sanitair bij hun luxere staplaats? De eisen en wensen van de kampeerder stijgen. Men wil steeds meer de luxe die men thuis is gewend. Vakanties in eigen land nemen toe net als de behoefte aan privacy.

 

Privé sanitair is daarom een echte USP, en met het plaatsen van eigen sanitair kan de omzet per kampeerplek stijgen met meer dan 70%.

 

Maar dan ziet u de opties in de markt. U heeft de standaardmodellen gezien die worden aangeboden en wordt hier net als wij niet blij van?

 

Wij hebben een uniek ontwerp gemaakt dat met een luxere uitstraling goed past op campings die een premium gevoel aan hun gasten willen geven. Maatwerk speciaal voor uw camping is natuurlijk ook absoluut een optie. We hebben alles in huis, van ontwerp tot oplevering op locatie ontzorgen wij u geheel. 

 

We kunnen aanpassingen doen aan materiaalgebruik, kleur, formaat, voorzieningen et cetera. U weet als geen ander wat er op uw camping past. Wij zorgen voor een ontwerp dat past bij de huisstijl van uw camping en past bij de reeds aanwezige infrastructuur.

 

Geïnspireerd door diverse mooie Zeeuwse campings die wij in de afgelopen maanden mochten bezoeken kwamen wij met een eigenzinnig en eigentijds ontwerp voor sanitairunits. We vonden het tijd om gasten een echt luxe gevoel te geven. 

Heeft u interesse in onze sanitairunits voor op uw camping, maar wilt u ze zelf zien of de ervaringen van een andere recreatieondernemer horen? Neem dan contact met ons op en we brengen u graag in contact met één van onze klanten.

Onze premium duo sanitairunit


Onze luxe duo sanitairunits

Luxe duo sanitairunits

Deze duo-units zijn voorzien van een toilet, inloopdouche, wastafel, verwarmd water via een elektrische boiler, verwarming ruimte met een infraroodpaneel een buitenwastafel aan beide zijden en optioneel zonnepanelen op het dak. Plaatsing op betonplaten of betonnen poeren. Zie het ontwerp iets verder naar onder op deze pagina.

De binnenzijde van onze sanitairunits

Let op, sommige materialen kunnen in de praktijk anders uitgevoerd worden in verband met beschikbaarheid 3D-modellen in onze render software. Een lijst met materialen vindt u onderaan de pagina.

Plattegrond

Afmetingen

Duo sanitairunits:

Breedte (zonder overstek): 6,28m

Breedte (met overstek): 6,95m

 

Diepte (zonder overstek): 1,80m

Diepte (met overstek): 2,20m

 

Hoogte: 2,65m

Belangrijkste kenmerken

 • Twee units gekoppeld met een service ruimte waar al het leidingwerk en de installaties zijn geplaatst
 • Verwarming middels elektrische verwarming of een infraroodpaneel.
 • Traditioneel gebouwd, dus oersterk.
 • Buitengevel uitgevoerd met thermisch gemodificeerd hout dat natuurlijk vergrijst en weinig onderhoud vergt.
 • Een luxe 250 liter boiler die meer dan voldoende capaciteit heeft om uw gasten lekker lang te laten douchen.
 • Een eigen vaatwasser voor uw gasten.
 • Wasbak voor de afwas aan de buitenzijde.
 • Hoogwaardige afwerking met kwalitatief goede materialen
 • Onderhoudsarm opgezet met afvoerputje voor dweilen et cetera
 • Aansluitpunten voor water, internet en coax om de camper of caravan op aan te sluiten
 • Isolatie in vloer, wand en dak, dus ook comfortabel in de winter.
 • 10 jaar garantie op alle bouwkundige delen

Benieuwd naar ons aanbod? Neem direct contact met ons op via info@burobouwkracht.nl

 

Wat kenmerkt Buro Bouwkracht stijl?

Dat begint bij de manier van werken. Dáár waar men een met papier en en potlood gemaakte schets aflevert, gaan wij nog een stapje verder. Buro Bouwkracht biedt u vanaf het begin af aan al een realistisch en begrijpbaar 3D model. Dat neemt al snel een groot stuk onduidelijkheid weg. En die schets op papier, die maken we natuurlijk wél als vertrekpunt.

Onze stijl bevat krachtige visuele kenmerken die wij in de ontwerpen verwerken. De invloed van modern-landelijke stijl is dan ook sterk aanwezig. We maken veel gebruik van strakke hoeken, kaders en een goed lijnenspel. Daarnaast vinden wij het belangrijk (zon)licht en een ruimtelijk gevoel te versterken. U toch ook?

Onze manier van ontwerpen

Wat het traject uitzonderlijk maakt is de manier waarop wij uw project benaderen. Dit doen wij door te ontwerpen vanuit de functie van het het gebouw. In onze beleving heeft iedere ruimte een specifiek doel. Keer op keer is dit de gedachte die ons scherp en realistisch houdt. Door van binnen naar buiten te werken combineren wij praktijk, theorie en functionaliteit tot een gebalanceerd geheel.

Stelt u zich voor, u bent een ondernemer en het pand waar u nu gevestigd zit wordt te klein of staat niet (meer) in relatie met uw bedrijfsvoering. Het is dan belangrijk eerst te overwegen welke oplossing voor uw situatie het best passende is - uitbreiden, nieuw bouwen of een ander pand verbouwen? Nadat wij u hebben geholpen een weloverwogen besluit te nemen, weten wij als geen ander dat zaken als indeling, logistiek, uitstraling en werkprocessen bepalend zijn. Wij verdiepen ons vervolgens graag in uw bedrijf en de dagelijkse gang van zaken zodat wij u en uw bedrijf beter leren kennen. Wij zullen al snel kunnen achterhalen hoe het in z'n werking gaat en kunnen daar op anticiperen. Wij geloven dat dit de juiste strategie is om uw project succesvol te laten zijn.

Sneller samenwerken

Wij werken via een bouwteam methodiek. Op deze manier worden aannemer en adviseurs vaak al bij het voortraject betrokken. U profiteert van hen vakkennis, fouten worden voorkomen en kosten blijven acceptabel.

Ga voor groen!

In een wereld vol grijze bebouwing willen wij het groene hart stimuleren. Daarom maken wij zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke (bouw) materialen. Nier alleen de materialisatie is daarbij van belang, maar ook de manier van uitvoeren heeft ontzettend veel impact op het milieu. Wij geloven er in dat we dit samen met u kunnen verbeteren voor de wereld van morgen.

Randvoorwaarden

Vanuit de gemeente, het bouwbesluit of andere organisaties kunnen behoorlijk wat eisen en voorwaarden worden gesteld. Buro Bouwkracht neemt deze het liefst vanaf het eerste initiatief mee in de ontwikkeling van uw project.