Een bedrijfsgebouw ontwerpt u samen met Buro Bouwkracht

Voorbeelden van door ons opgeleverd tekenwerk:

Hoofdgebouw camping Scheldeoord (ontwerp en realisatie)

3D ontwerp hoofdgebouw Camping Scheldeoord Baarland

Volledige showcase zien? Kijk hier naar Showcase verbouwing hoofdgebouw camping Scheldeoord 

Loods camping Scheldeoord

3D ontwerp loods Scheldeoord
3D ontwerp loods Scheldeoord

Zwembadcomplex camping Scheldeoord

3D ontwerp zwembad en promenade camping Scheldeoord
3D ontwerp zwembad en promenade camping Scheldeoord
3D ontwerp Zeeuwse boerenschuur Heinkenszand
3D ontwerp Zeeuwse boerenschuur met potdekselwerk te Heinkenszand
3D ontwerp strandtent en hotel Baarland
3D ontwerp strandtent en hotel Baarland
3D ontwerp restaurant en hotel Arnemuiden
3D ontwerp loodsencomplex Goes

Bijzonder(e) ontwerpen

U bent het centrale punt binnen het ontwerptraject. Daarom vinden wij dat het ontwerp naadloos moet aansluiten op uw wensenpakket. Wanneer een goed vertrekpunt in kaart is gebracht werkt ons team dit op een professionele manier uit tot een volmaakt bouwplan. Buitenom de gebruikelijke bouwtekeningen bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om het ontwerp beter te doorgronden door middel van levensechte 3D visualisaties. 

Wat kenmerkt Buro Bouwkracht stijl?

Dat begint bij de manier van werken. Dáár waar men een met papier en en potlood gemaakte schets aflevert, gaan wij nog een stapje verder. Buro Bouwkracht biedt u vanaf het begin af aan al een realistisch en begrijpbaar 3D model. Dat neemt al snel een groot stuk onduidelijkheid weg. En die schets op papier, die maken we natuurlijk wél als vertrekpunt.

Onze stijl bevat krachtige visuele kenmerken die wij in de ontwerpen verwerken. De invloed van modern-landelijke stijl is dan ook sterk aanwezig. We maken veel gebruik van strakke hoeken, kaders en een goed lijnenspel. Daarnaast vinden wij het belangrijk (zon)licht en een ruimtelijk gevoel te versterken. U toch ook?

Onze manier van ontwerpen

Wat het traject uitzonderlijk maakt is de manier waarop wij uw project benaderen. Dit doen wij door te ontwerpen vanuit de functie van het het gebouw. In onze beleving heeft iedere ruimte een specifiek doel. Keer op keer is dit de gedachte die ons scherp en realistisch houdt. Door van binnen naar buiten te werken combineren wij praktijk, theorie en functionaliteit tot een gebalanceerd geheel.

Stelt u zich voor, u bent een ondernemer en het pand waar u nu gevestigd zit wordt te klein of staat niet (meer) in relatie met uw bedrijfsvoering. Het is dan belangrijk eerst te overwegen welke oplossing voor uw situatie het best passende is - uitbreiden, nieuw bouwen of een ander pand verbouwen? Nadat wij u hebben geholpen een weloverwogen besluit te nemen, weten wij als geen ander dat zaken als indeling, logistiek, uitstraling en werkprocessen bepalend zijn. Wij verdiepen ons vervolgens graag in uw bedrijf en de dagelijkse gang van zaken zodat wij u en uw bedrijf beter leren kennen. Wij zullen al snel kunnen achterhalen hoe het in z'n werking gaat en kunnen daar op anticiperen. Wij geloven dat dit de juiste strategie is om uw project succesvol te laten zijn.

Sneller samenwerken

Wij werken via een bouwteam methodiek. Op deze manier worden aannemer en adviseurs vaak al bij het voortraject betrokken. U profiteert van hen vakkennis, fouten worden voorkomen en kosten blijven acceptabel.

Ga voor groen!

In een wereld vol grijze bebouwing willen wij het groene hart stimuleren. Daarom maken wij zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke (bouw) materialen. Nier alleen de materialisatie is daarbij van belang, maar ook de manier van uitvoeren heeft ontzettend veel impact op het milieu. Wij geloven er in dat we dit samen met u kunnen verbeteren voor de wereld van morgen.

Randvoorwaarden

Vanuit de gemeente, het bouwbesluit of andere organisaties kunnen behoorlijk wat eisen en voorwaarden worden gesteld. Buro Bouwkracht neemt deze het liefst vanaf het eerste initiatief mee in de ontwikkeling van uw project.


Tekenwerk

Uw bouwplannen werken wij met een geavanceerde software uit. Deze software maakt het mogelijk uw project in 2D en 3D uit te werken. Op deze manier krijgt u een realistische beleving van het bouwwerk waar u virtueel doorheen kunt lopen. Naast de visuele voordelen biedt onze software tevens de mogelijkheid om daar Clash-Control* of BIM* aan toe te voegen. Deze toevoeging is zeer waardevol omdat het knelpunten in het bouwwerk herkent, analyseert en oplost. Kosten worden daarmee aanzienlijk gereduceerd en de kwaliteit wordt verbeterd. 

Clash-Control: Hiermee leggen we diverse tekening lagen over elkaar heen. Door middel van het uitvoeren van Clash-Control (sessies) kunnen we het 'botsen' van ingetekende onderdelen in uw project sneller opsporen en voorkomen. Kosten onvoorzien en faalkosten worden hier drastisch mee verminderd.

BIM: De Nederlandse term hiervoor is Bouwwerk Informatie Model. Dit digitale 3D model bevat tekeningen, materialen, toepassingen of informatie van de bestaande of geplande constructie. 

3D ontwerp bedrijfsgebouw Moerdijk

Bouwtekeningen zijn het communicatiemiddel in de bouw- en technieksector. Helder tekenwerk voorkomt fouten en helpt ons uw project beter uit te werken. 

Onze werkwijze en expertise met betrekking tot bouwtekeningen is verdeeld in een aantal categorieën:

 • Digitaliseren van bestaande bouw
 • Schets ontwerp (SO)
 • Vlekkenplan
 • Plattegrond studie
 • Voorlopig ontwerp (VO)
 • Detailtekeningen
 • Definitief ontwerp (DO)
 • Detaillering
 • Bestektekeningen
 • Werktekeningen
 • Technisch ontwerp (TO)
 • Verkooptekeningen en 3D visualisatie
 • Ontruiming- en BHV plannen
 • Bouwplaats- en situatietekeningen