Tekenwerk voor uw nieuwe woning

Het bouwen van een nieuwe woning gaat gepaard met een uitgebreid tekentraject vooraf. Naast het tekenwerk voor het verlenen van een vergunning moet er ook technisch tekenwerk gemaakt worden voor de aannemer die het huis gaat bouwen. Wij kunnen u in beide opzichten van dienst zijn. Onze ruime ervaring op dit gebied zorgt ervoor dat het ontwerp rekening houdt met de eisen van de gemeente en daarnaast aansluit bij de benodigdheden van een aannemer. 

 

Doordat wij zelf ook als aannemer optreden weten wij als geen ander wat er vaak mis gaat in dit soort trajecten. Door dat vooraf goed aan te pakken kunnen wij het hele traject fors inkorten.

Voorbeelden van door ons opgeleverd tekenwerk:

Vrijstaande woning te Wolphaartsdijk

3D ontwerp Zeeuwse boerderijwoning Wolphaartsdijk
3D ontwerp Zeeuwse boerderijwoning Wolphaartsdijk
3D ontwerp Zeeuwse boerderijwoning Wolphaartsdijk

Rietgedekte villa Baarland

Moderne schuurwoning Zevenhuizen (Zuid-Holland)

3D ontwerp schuurwoning te Zevenhuizen
3D ontwerp schuurwoning te Zevenhuizen

Moderne villa Baarland

3D ontwerp moderne villa met garage
3D ontwerp moderne villa met garage
3D ontwerp moderne villa met garage

Notariswoning met garage 's-Heer Hendrikskinderen

Vrijstaande woning met garage 's-Heer Hendrikskinderen
Vrijstaande woning met garage 's-Heer Hendrikskinderen
Vrijstaande woning met garage 's-Heer Hendrikskinderen

Jaren 30 woning Ovezande

Bestaande bungalow met aanbouw Baarland

3D ontwerp bungalow te Baarland
3D ontwerp villa met aanbouw Baarland

Woningen te Middelburg

3D ontwerp woningen Middelburg

Vrijstaande woning te Zevenhuizen

3D ontwerp vrijstaande woning Zevenhuizen
3D ontwerp vrijstaande woning Zevenhuizen
3D ontwerp vrijstaande woning Zevenhuizen
3D ontwerp vrijstaande woning Zevenhuizen

Vrijstaande woning te Colijnsplaat

3D ontwerp vrijstaande woning Colijnsplaat vooraanzicht
3D ontwerp vrijstaande woning Colijnsplaat bovenaanzicht
3D ontwerp vrijstaande woning Colijnsplaat achteraanzicht

Bijzonder(e) ontwerpen

U bent het centrale punt binnen het ontwerptraject. Daarom vinden wij dat het ontwerp naadloos moet aansluiten op uw wensenpakket. Wanneer een goed vertrekpunt in kaart is gebracht werkt ons team dit op een professionele manier uit tot een volmaakt bouwplan. Buitenom de gebruikelijke bouwtekeningen bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om het ontwerp beter te doorgronden door middel van levensechte 3D visualisaties. 

Wat kenmerkt Buro Bouwkracht stijl?

Dat begint bij de manier van werken. Dáár waar men een met papier en en potlood gemaakte schets aflevert, gaan wij nog een stapje verder. Buro Bouwkracht biedt u vanaf het begin af aan al een realistisch en begrijpbaar 3D model. Dat neemt al snel een groot stuk onduidelijkheid weg. En die schets op papier, die maken we natuurlijk wél als vertrekpunt.

Onze stijl bevat krachtige visuele kenmerken die wij in de ontwerpen verwerken. De invloed van modern-landelijke stijl is dan ook sterk aanwezig. We maken veel gebruik van strakke hoeken, kaders en een goed lijnenspel. Daarnaast vinden wij het belangrijk (zon)licht en een ruimtelijk gevoel te versterken. U toch ook?

Onze manier van ontwerpen

Wat het traject uitzonderlijk maakt is de manier waarop wij uw project benaderen. Dit doen wij door te ontwerpen vanuit de functie van het het gebouw. In onze beleving heeft iedere ruimte een specifiek doel. Keer op keer is dit de gedachte die ons scherp en realistisch houdt. Door van binnen naar buiten te werken combineren wij praktijk, theorie en functionaliteit tot een gebalanceerd geheel.

Stelt u zich voor, u bent een ondernemer en het pand waar u nu gevestigd zit wordt te klein of staat niet (meer) in relatie met uw bedrijfsvoering. Het is dan belangrijk eerst te overwegen welke oplossing voor uw situatie het best passende is - uitbreiden, nieuw bouwen of een ander pand verbouwen? Nadat wij u hebben geholpen een weloverwogen besluit te nemen, weten wij als geen ander dat zaken als indeling, logistiek, uitstraling en werkprocessen bepalend zijn. Wij verdiepen ons vervolgens graag in uw bedrijf en de dagelijkse gang van zaken zodat wij u en uw bedrijf beter leren kennen. Wij zullen al snel kunnen achterhalen hoe het in z'n werking gaat en kunnen daar op anticiperen. Wij geloven dat dit de juiste strategie is om uw project succesvol te laten zijn.

Sneller samenwerken

Wij werken via een bouwteam methodiek. Op deze manier worden aannemer en adviseurs vaak al bij het voortraject betrokken. U profiteert van hen vakkennis, fouten worden voorkomen en kosten blijven acceptabel.

Ga voor groen!

In een wereld vol grijze bebouwing willen wij het groene hart stimuleren. Daarom maken wij zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke (bouw) materialen. Nier alleen de materialisatie is daarbij van belang, maar ook de manier van uitvoeren heeft ontzettend veel impact op het milieu. Wij geloven er in dat we dit samen met u kunnen verbeteren voor de wereld van morgen.

Randvoorwaarden

Vanuit de gemeente, het bouwbesluit of andere organisaties kunnen behoorlijk wat eisen en voorwaarden worden gesteld. Buro Bouwkracht neemt deze het liefst vanaf het eerste initiatief mee in de ontwikkeling van uw project.


Tekenwerk

Uw bouwplannen werken wij met een geavanceerde software uit. Deze software maakt het mogelijk uw project in 2D en 3D uit te werken. Op deze manier krijgt u een realistische beleving van het bouwwerk waar u virtueel doorheen kunt lopen. Naast de visuele voordelen biedt onze software tevens de mogelijkheid om daar Clash-Control* of BIM* aan toe te voegen. Deze toevoeging is zeer waardevol omdat het knelpunten in het bouwwerk herkent, analyseert en oplost. Kosten worden daarmee aanzienlijk gereduceerd en de kwaliteit wordt verbeterd. 

Vakkundige uitwerking

Doordat wij werken met de nieuwste technieken zorgt ervoor dat de tekeningen op de juiste manier worden uitgewerkt. Misstappen in het proces kunnen tot cruciale fouten leiden tijdens de daadwerkelijke bouw. Daarom heeft Buro Bouwkracht een team van specialisten samengesteld om u te kunnen verzekeren van degelijk tekenwerk. In samenwerking met projectmanagers, bouwfysicus, tekenaar, jurist, architect, stedenbouwkundige en constructeur wordt uw plan klaargestoomd voor een soepele uitvoering.