Ontwerp

Wij maken de mooiste creaties in verschillende (bouw) stijlen.

Wij stroomlijnen ieder plan binnen de wettelijke kaders. Ontwerpen zit in ons bloed, we krijgen er energie van! Onze concepten werken we op een professionele manier uit tot een volmaakt bouwplan. Daarnaast vinden wij dat een mooi ontwerp volledig moet aansluiten bij onze opdrachtgever en zijn/haar wensenpakket. Het design van onze concepten kunnen wij prachtig tot zijn recht laten komen door middel van realistische 3D impressies. Als extra service bieden wij onze klanten de mogelijkheid virtueel door het gebouw heen te lopen.


Plattegrondstudie

Om er zeker van te zijn dat uw bouwwerk voldoet aan de theoretisch en praktische eisen, kunnen wij een plattegrondstudie uitvoeren. Hiermee bekijken wij samen met u de meest ideale indeling. 

Groen

In een wereld vol grijze bebouwing willen wij het groene hart stimuleren. Dat betekend dat wij graag gebruik maken van groene en natuurlijke materialen. Dat gaat net even wat verder wanneer we ons niet alleen focussen op kleur, maar ook op uitvoering.  Heeft u al eens gedacht aan een complete gevel van gras en planten?

Randvoorwaarden

Vanuit de gemeente, het bouwbesluit of andere organisaties kunnen behoorlijk wat eisen en voorwaarden worden gesteld. Buro Bouwkracht neemt deze het liefst vanaf het eerste initiatief mee in de ontwikkeling van uw project.