Ontwerp

Wij maken de mooiste creaties in verschillende bouwstijlen.

Wij stroomlijnen ieder plan binnen de wettelijke kaders. Ontwerpen zit in ons bloed, we krijgen er energie van! Onze concepten werken we op een professionele manier uit tot een volmaakt bouwplan. Daarnaast vinden wij dat een mooi ontwerp volledig moet aansluiten bij onze opdrachtgever en zijn/haar wensenpakket. Het design van onze concepten kunnen wij prachtig tot hun recht laten komen door middel van realistische 3D impressies. Als extra service bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om virtueel door het gebouw heen te lopen.


Buro Bouwkracht stijl

Onze stijl bevat bepaalde kenmerkende elementen die wij in de ontwerpen verwerken. De mensen om ons heen, klanten en relaties zien onze elementen als modern, krachtig en eenduidig. Door gebruik te maken van hoeken, kaders, uitlijning en repeterende elementen is het design een lust voor het oog. 

Van binnen naar buiten ontwerpen

Wat ons uitzonderlijk maakt is de manier waarop wij het ontwerptraject benaderen. Dit doen wij door te ontwerpen vanuit de functie van het gebouw. Het "van binnen naar buiten" concept is de manier van werken die wij ons eigen hebben gemaakt. Daarbij laten wij praktijk, theorie en functionaliteit samen vloeien tot een evenwichtig geheel.

Plattegrondstudie

Om er zeker van te zijn dat uw bouwwerk voldoet aan het gestelde eisenpakket, kunnen wij een plattegrondstudie uitvoeren. Hiermee bekijken wij samen met u de meest ideale indeling. 

Groen

In een wereld vol grijze bebouwing willen wij het groene hart stimuleren. Dat betekent dat wij graag gebruik maken van groene,  natuurlijke en milieuvriendelijke (bouw) materialen. Dat gaat net even wat verder wanneer we ons niet alleen focussen op kleur en materiaal, maar ook op de uitvoering.  Heeft u al eens gedacht aan een complete gevel van gras en planten?

Randvoorwaarden

Vanuit de gemeente, het bouwbesluit of andere organisaties kunnen behoorlijk wat eisen en voorwaarden worden gesteld. Buro Bouwkracht neemt deze het liefst vanaf het eerste initiatief mee in de ontwikkeling van uw project.