Van vastgoed naar winstgevend object?

Buro Bouwkracht is het jongste bouwkundig adviesbureau binnen Zeeland met een enorme passie voor bouw en vastgoed. Dankzij onze out-of-the-box mentaliteit beschikken wij over een unieke visie op gebied van vastgoedontwikkeling. Naast het realiseren van lucratief vastgoed willen we met onze dienstverlening ook écht iets waardevols toevoegen aan de leefbaarheid van onze Provincie. 

Slim investeren in stenen

Voor veel ondernemers, investeerders en zelfs particulieren is investeren in vastgoed dé oplossing om leegstand nieuw leven in te blazen en vermogen op te bouwen met een prima rentepercentage. Niet alleen grote kantoorpanden zijn te transformeren naar hippe appartementen. Ook is het mogelijk uw grachtenpand, loods, villa of woonhuis van een nieuwe functie te voorzien. 

Streven naar rendement

Hoe haalt u aanzienlijk meer rendement uit onroerend goed? Dat kan onder andere door het pand uit te laten blinken in functionaliteit of door het geheel in een nieuw jasje te steken. Eén van de belangrijkste punten om succes te behalen is het inzichtelijk krijgen van de baten en lasten. Daarnaast dient er rekening te worden gehouden met de marktpositie van beleggingsvastgoed. Doordat wij dagelijks actief zijn met bouwkundige zaken zitten wij dicht bij het vuur. We kennen de ins en outs en weten de goede kant op te sturen met de meeste slagingskans. Wij geven uw vastgoed een doel en u zult de positieve gevolgen snel merken.


Vastgoed te huur of te koop?

Wanneer uw onroerend goed niet verkoopt of verhuurt kunt u daar als eigenaar problemen door krijgen. Gelukkig zijn er genoeg opties om u bij staan. Buro Bouwkracht maakt graag met u samen een marketingplan om nieuwe huurders of kopers te trekken. Het alternatief is dat we een plan opstellen waarmee uw vastgoed een andere bestemming krijgt of verbouwd wordt. Om deze plannen op de juiste manier in de markt te krijgen werken wij samen met gerenommeerde makelaarskantoren, juridisch adviseurs en een fiscalist.

Projectontwikkeling

Een nieuw concept ontwikkelen voor commerciële doeleinden is meestal en lastig traject vol valkuilen. Wij helpen u bij het maken van een doordacht bouwkundig plan, vanaf de stedelijk bouwkundige zaken, het bouwkundig traject, marktonderzoek tot aan de verkoop of exploitatie. Ook daarbuiten denken we graag mee aan de inrichting en het voldoen aan de wettelijke kaders. Wij hebben een creatieve geest vol ideeën om uw plannen te optimaliseren.  


Exploitatie

U wilt gaan investeren in een object wat u vervolgens wilt exploiteren? Meestal gaat dit gepaard met een nauw aansluitend verbouwingsplan om het object klaar te stomen voor het daadwerkelijke gebruik. Wij denken graag met u mee vanuit de functie van het gebouw, maken een volwaardig plan en helpen u om de plannen werkelijkheid te maken.

  • Wij werken samen met stedenbouwkundig adviseurs, makelaars en marketeers
  • Wij inventariseren de risico's en valkuilen
  • Ondersteunen u in het marktonderzoek
  • Advies op bouwkundig vlak voor het exploiteren van uw project
  • Grip op kosten door professionele monitoring en advies
  • Hulp van een fiscalist of investeringsspecialist
  • Advies en hulp bij uw hypotheek of financieringstraject 

Loopt u al geruime tijd met een schitterend idee rond? Of wilt u investeren/beleggen in onroerend goed? Wij maken hier graag een business case van. Daarom nodigen wij u graag vrijblijvend uit op onze vestiging in Goes om van gedachten te wisselen. Maak direct uw afspraak via de knop hieronder.