Vastgoed transformeren naar winstgevend object?

Voor veel ondernemers, investeerders en zelf particulieren is dit dé oplossing om vastgoed nieuw leven in te blazen; Herbestemming van vastgoed.

Niet alleen grote kantoorpanden zijn te transformeren naar functionele appartementen. Ook is het mogelijk uw grachtenpand, loods, villa of woonhuis van een nieuwe functie te voorzien. 

Het streven is rendement

Hoe haalt u aanzienlijk meer rendement uit uw vastgoed? Dat kan door het pand uit te laten blinken in functionaliteit of door het geheel in een nieuw jasje te steken. Buro Bouwkracht kunt u helpen bij een doordacht plan voor alle bouwkundige aspecten. Ook daarbuiten denken we graag mee aan de inrichting en het voldoen aan de wettelijke kaders. 

 

Uw vastgoed staat te koop of te huur, maar er is te weinig belangstelling voor:

Een probleem wat u als eigenaar in een lastige situatie brengt. Gelukkig zijn er genoeg opties om u bij staan. Buro Bouwkracht maakt graag met u samen een marketingplan om nieuwe huurders of kopers te trekken. Het alternatief is dat we een plan opstellen waarmee uw vastgoed een andere bestemming krijgt. Om deze plannen op de juiste manier in de markt te krijgen werken wij samen met een gespecialiseerde partij.

Conceptontwikkeling
Het ontwikkelen en realiseren van plannen op gebied van vastgoed is over het algemeen een prima investering. Buro Bouwkracht werkt volgens het ''inside-out'' concept. Dit betekent dat we het plan opzetten vanuit met als kern de kracht van het pand dat u in beheer heeft. Hierdoor ontstaat er een resultaat dat naadloos aansluit op de nieuwe functie zonder concessies te hoeven doen met kwaliteit of functionaliteit. 

Exploitatieproject
U wilt gaan investeren in een object wat u vervolgens wilt exploiteren? Meestal gaat dit gepaard met een nauw aansluitend verbouwingsplan om het object klaar te stomen voor het daadwerkelijke gebruik. Wij denken graag met u mee vanuit de functie van het gebouw, maken een volwaardig plan en helpen u om de plannen werkelijkheid te maken.

  • Wij werken samen met stedenbouwkundig adviseurs, makelaars en marketeers
  • Wij inventariseren de risico's en valkuilen
  • Advies op bouwkundig vlak voor het exploiteren van u uw restaurant of hotel
  • Grip op kosten door professionele monitoring en advies
  • Hulp van een fiscalist of investeringsspecialist
  • Advies en hulp bij uw hypotheek of financieringstraject