Vastgoed transformeren naar winstgevend object?

Voor veel ondernemers, investeerders en zelf particulieren is dit dé oplossing om vastgoed nieuw leven in te blazen; Herbestemming van vastgoed.

Niet alleen grote kantoorpanden zijn te transformeren naar functionele appartementen. Ook is het mogelijk uw grachtenpand, loods, villa of woonhuis van een nieuwe functie te voorzien. 

Het streven is rendement

Hoe haalt u aanzienlijk meer rendement uit uw vastgoed? Dat kan door het pand uit te laten blinken in functionaliteit of door het geheel in een nieuw jasje te steken. Buro Bouwkracht kunt u helpen bij een doordacht plan voor alle bouwkundige aspecten. Ook daarbuiten denken we graag mee aan de inrichting en het voldoen aan de wettelijke kaders. 

 

Uw vastgoed staat te koop of te huur

Maar er is te weinig belangstelling voor. Een probleem wat u als eigenaar in een lastige situatie brengt. Gelukkig zijn er genoeg opties om u bij staan. Buro Bouwkracht is bekwaam om een plan op te stellen waarmee uw vastgoed een andere setting krijgt. Om deze plannen op de juiste manier in de markt te krijgen werken wij samen met een gespecialiseerde partij.

Conceptontwikkeling
Het ontwikkelen en realiseren van plannen op gebied van vastgoed is een prima investering. Buro Bouwkracht werkt volgens het ''inside-out'' concept. Dit betekend dat we het plan benaderen vanuit de kern. Hierdoor ontstaat er een resultaat wat naadloos aansluit op de nieuwe functie zonder concessies te hoeven doen met kwaliteit of functionaliteit.