Vergunningen

Uw vergunningen zo snel mogelijk geregeld bij de gemeente? Wij helpen u met onze kennis en ervaring graag verder.

Of het nou gaat om een dakkapel, aanbouw of verbouwing van uw woning of het neerzetten van een volledig nieuw bedrijfspand, wij weten de weg bij de overheidsinstanties en ontzorgen u volledig.

Hoe doen we dat?
Wij bespreken uw bouwkundige wensen met u. Daarna weten wij met onze ervaring te bepalen wat de juiste stappen zijn in het vergunningstraject. Door het hanteren van een gestructureerde en bewezen werkwijze en korte communicatielijnen, is uw plan snel akkoord bevonden bij de overheidsinstanties.

Wet- en regelgeving
Buro Bouwkracht werkt volgens de Nederlandse en Europese Wet- en regelgeving. Wij hebben uitgebreide kennis van het Bouwbesluit, NEN normering en voorwaarden die gelden voor uw bedrijfspand. 

Vraag een gratis vergunningscheck aan via ons contactformulier!

Dakkapel

U wilt meer ruimte creëren in uw woning? Dan is een dakkapel meestal is prima oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw vergunning en het tekenwerk zo snel mogelijk rond is. 

Verbouwen

De draagstructuur van uw woning veranderen, een nieuw dak of andere gevelbekleding. Allemaal werkzaamheden waarvoor er meestal een vergunning vereist is. 

Aanbouw of veranda

Wanneer u een aanbouw, dakopbouw of veranda wilt is het mogelijk dat u een vergunning nodig heeft. Buro Bouwkracht helpt u graag deze spoedig te regelen. 


Welstand en Beeldkwaliteit

Overheidsinstanties zoals de gemeente waarin u wilt bouwen hanteren vaak specifieke eisen als het gaat om uiterlijke kenmerken. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om uw bouwplan vanaf het eerste initiatief te laten voldoen aan de voorwaarden van uw gemeente. 

Constructieve ingrepen

Een muur verwijderen, een dakopbouw of stalen portaal plaatsen? Wij hebben grip en inzicht op de constructie van een gebouw. Wij verzorgen uw vergunning of (sloop)melding uitzonderlijk snel door onze eigen constructeur een duidelijke berekening te laten maken. U heeft al een vergunning vanaf € 345,-


Hoge bouw- en vergunningleges

Buro Bouwkracht werkt samen met innovatieve partijen. Hierdoor hebben wij de kennis in huis in sommige gevallen leges te reduceren of zelfs te seponeren. Wij voeren direct een gratis legescheck uit om te zien welke aanpak bij uw project past. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De vergunning van uw dakkapel of aanbouw

In veel gevallen bent u voor het plaatsen van een aanbouw of dakkapel vergunningplichtig. Buro Bouwkracht verzorgt uw vergunning vakkundig en snel. Wij begeleiden uw vergunningtraject vanaf de aanvraag tot de welstandscommissie en van bijhorend tekenwerk tot de benodigde constructieberekening. Uw vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mailbox.


Binnen 48 uur uw gratis offerte!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.