Vergunningstrajecten

Tekenwerk voor omgevingsvergunning
3D ontwerp vrijstaande woning

Uw vergunning snel geregeld

U wilt (ver)bouwen, uitbreiden of aanpassingen doorvoeren aan uw woning of bedrijfspand. Een omgevingsvergunning is in veel gevallen verplicht. Wij zorgen er voor dat uw vergunning toch zo snel mogelijk geregeld wordt zonder dat dit onnodig hoge kosten met zich meebrengt. Wij bespreken uw bouwkundige wensen met u. Daarna weten wij met onze ervaring te bepalen wat de juiste stappen zijn in het vergunningstraject. Door het hanteren van een bewezen werkwijze en korte communicatielijnen, is uw plan snel akkoord bevonden bij de overheidsinstanties.

Van idee tot vergunning

De Buro Bouwkracht tijdlijn van idee tot vergunning

Welstand en Beeldkwaliteit

Overheidsinstanties zoals de gemeente waarin u wilt bouwen hanteren  specifieke eisen als het gaat om uiterlijke kenmerken. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om uw bouwplan vanaf het eerste initiatief te laten voldoen aan de voorwaarden van uw gemeente. 

Constructieve ingrepen

Een muur verwijderen, een dakopbouw of stalen portaal plaatsen? Wij hebben grip en inzicht op de constructie van een gebouw. Wij verzorgen uw vergunning of (sloop)melding uitzonderlijk snel door onze eigen constructeur een duidelijke berekening te laten maken. 


Hoge bouw- en vergunningleges

Buro Bouwkracht werkt samen met innovatieve partijen. Hierdoor hebben wij de kennis in huis in sommige gevallen leges te reduceren of zelfs te seponeren. Wij voeren direct een gratis legescheck uit om te zien welke aanpak bij uw project past. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De vergunning van uw dakkapel of aanbouw

In veel gevallen bent u voor het plaatsen van een aanbouw of dakkapel vergunningplichtig. Buro Bouwkracht verzorgt uw vergunning vakkundig en snel. Wij begeleiden uw vergunningtraject vanaf de aanvraag tot de welstandscommissie en van bijhorend tekenwerk tot de benodigde constructieberekening.