Vergunningen

Wij weten wat u wilt, uw vergunning zo snel mogelijk geregeld.

Hoe doen we dat?
Door te bepalen wat de juiste stappen zijn in het vaak lastige vergunningstraject. Door het hanteren van een slimme werkwijze en korte communicatielijnen, is uw plan snel akkoord bevonden.

Wet- en regelgeving
Buro Bouwkracht hanteert de Nederlandse en Europese Wet- en regelgeving. Zo hebben wij ook kennis van het Bouwbesluit, NEN normering en voorwaarden die gelden voor uw bedrijfspand. 

Vraag een gratis vergunningscheck aan via ons contactformulier!

Dakkapel

U wilt meer ruimte creëren? Dan is een dakkapel meestal is prima oplossing. Wij zorgen er voor dat uw vergunning en tekenwerk zo snel mogelijk rond is. 

Verbouwen

De draagstructuur van uw woning veranderen, een nieuw dak of andere gevelbekleding. Allemaal werkzaamheden waarvoor er meestal een vergunning vereist is. 

Aanbouw of veranda

Wanneer u een aanbouw, dakopbouw of veranda wilt is het mogelijk dat u een vergunning nodig heeft. Buro Bouwkracht helpt u graag deze spoedig te regelen. 


Welstand en Beeldkwaliteit

Overheidsinstanties zoals de gemeente waarin u wilt bouwen hanteren vaak specifieke eisen als het gaat om uiterlijke kenmerken. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om uw bouwplan vanaf het eerste initiatief te laten voldoen aan de voorwaarden van uw gemeente. 

Constructieve ingrepen

Een muur verwijderen, een dakopbouw of stalen portaal plaatsen? Wij hebben grip en inzicht op de constructie van een gebouw. Wij verzorgen uw vergunning of (sloop)melding uitzonderlijk snel door onze eigen constructeur een duidelijke berekening te laten maken. U heeft al een vergunning vanaf € 345,-


Hoge bouw- en vergunningleges

Buro Bouwkracht werkt samen met innovatieve partijen. Hierdoor hebben wij de kennis in huis in sommige gevallen leges te reduceren of zelfs te seponeren. Wij voeren direct een gratis legescheck uit om te zien welke aanpak bij uw project past. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De vergunning van uw dakkapel of aanbouw

In veel gevallen bent u voor het plaatsen van een aanbouw of dakkapel vergunningplichtig. Buro Bouwkracht verzorgt uw vergunning vakkundig en snel. Wij begeleiden uw vergunningtraject vanaf de aanvraag tot de welstandscommissie en van bijhorend tekenwerk tot de benodigde constructieberekening. Uw vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mailbox.


Binnen 48 uur uw gratis offerte!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.