Vergunningen

Wij weten wat u wilt!

Uw vergunning zo snel mogelijk voor elkaar krijgen!

Hoe doen we dat?
Door te bepalen wat de juiste stappen zijn in het vaak lastige vergunningstraject. Door het hanteren van een slimme werkwijze en korte communicatielijnen, is uw plan snel akkoord bevonden.

Wet- en regelgeving
Buro Bouwkracht hanteert de Nederlandse en Europese Wet- en regelgeving. Zo hebben wij kennis van het Bouwbesluit, NEN normering en voorwaarden die gelden voor uw bedrijfspand. 

Welstand en Beeldkwaliteit

Overheidsinstanties zoals de gemeente waarin u wilt bouwen hanteren vaak specifieke eisen als het gaat om uiterlijke kenmerken. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om uw bouwplan vanaf het eerste initiatief te laten voldoen aan de voorwaarden van uw gemeente. 

Constructieve ingrepen

Een muur verwijderen, een dakopbouw of stalen portaal plaatsen? Wij hebben grip en inzicht op de constructie van een gebouw. Wij verzorgen uw vergunning of (sloop)melding uitzonderlijk snel door onze eigen constructeur een duidelijke berekening te laten maken. U heeft al een vergunning vanaf € 289,-. 

Hoge bouw- en vergunningleges

Buro Bouwkracht werkt samen met innovatieve partijen. Hierdoor hebben wij de kennis in huis in sommige gevallen leges te reduceren of zelfs te seponeren. Wij voeren direct een gratis legescheck uit om te zien welke aanpak bij uw project past. Vraag ons naar de mogelijkheden.