Aangenaam,
prettig kennis te maken!

Buro Bouwkracht is een bouwkundig bureau met de juiste mentaliteit en vaardigheden. Met ervaring op uitvoerend vlak en in de projectvoorbereiding zeggen we met zekerheid dat we ieder project én vooral onze opdrachtgever het beste kunnen bieden. Wij staan in directe verbinding met andere vakspecialisten, gemeentes en aannemers

Wij ontwerpen en ontwikkelen, maken bouwtekeningen, verzorgen de vergunning en begeleiden alle facetten van start bouw tot sleutelklare oplevering. Zijn wij ook uw bouw- en vastgoedspecialist?

Ontwerper en ondernemer in hart en ziel. Ik krijg energie van een kloppend design en plan dat goed uitvoerbaar is in de praktijk. Een plek die bedoeld is om prettig te wonen, werken of recreëren moet karakter en uitstraling hebben. Wanneer ik aan een project werk wil ik altijd die ‘’wauw-factor’’ vinden. Ik ga de uitdaging aan en doe vaak gewichtige concessies op gebied van prijs, balans en vormgeving. Wij ontzorgen onze opdrachtgever, maar deze blijft altijd dicht betrokken. Als team komen we altijd tot het beste resultaat. 


Linksom of rechtsom, ik zorg er voor dat elk ontwerp, hoe complex ook, uitvoerbaar wordt door middel van mijn inzicht, creativiteit en bouwkundige skills. Ik ben de spin in het web als het gaat om project- en werkvoorbereiding. Ik houd het hoofd koel en zorg voor perfecte project-engineering met kloppende bouwtekeningen waar iedereen iets mee kan. 


Download
Algemene Voorwaarden Buro Bouwkracht 2022
Versie 8 - 2022
Algemene voorwaarden Buro Bouwkracht 202
Adobe Acrobat document 109.8 KB