Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn zijn Jesse en Dominique, twee vrienden met dezelfde passie voor bouw en techniek. In februari 2018 zijn wij de samenwerking aangegaan door Buro Bouwkracht op te richten. Wij zijn er van overtuigd een waardevolle bijdrage te kunnen leveren in de maatschappij én ons vakgebied. Door de ijzersterke combinatie van ieders specialiteiten geven wij uw project de aandacht die het verdiend. Wij zijn vooral actief in Zuid-West Nederland en Noord-België.


Dominique La Grand

functie: eigenaar / projectleider

Vanaf kleins af aan had ik al interesse in de bouw- en technieksector. Dit werd al met de paplepel ingegoten door de bouwkundige in mijn familie. In de tijd van de middelbare school heb ik me gericht op de praktische kant van de bouw. Hier heb ik zelf leren timmeren, metselen en maatvoeren. Na enkele stages en werkgevers heb ik besloten mijn ambitie te laten groeien door diverse studies en cursussen te volgen. Deze waren vooral gericht op projectmanagement, ontwerp, tekenwerk en werkvoorbereiding. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd als tekenaar-ontwerper. Mijn rol binnen BBK als ontwerper, projectmanager en eigenaar is afwisselend en alles behalve saai.

Jesse Kouwenhoven

functie: eigenaar / projectleider

Mijn verleden en studie liggen in een compleet andere richting; de voertuigsector, waar ik als spuiter en monteur oog heb gekregen voor techniek. Toen ik enkele jaren geleden kennis kon maken met de bouw wist ik meteen dat mijn groeiambitie daar groter zou zijn. Vanuit de uitvoering heb ik een opleiding gevolgd tot allround bouwkundige. Deze kennis heb ik samengevoegd met mijn ervaring die de basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden vormen. Men noemt mij een doorzetter en vindingrijk, omdat ik voor ieder probleem een oplossing weet. Binnen ons bedrijf verzorg ik de uitvoering van lopende projecten op kantoor én op de werkvloer. 


Sebastian La Grand

functie: acquisitie & allround medewerker

Naast mijn andere baan voer ik met veel plezier part-time werkzaamheden uit voor BBK. De nadruk ligt vooral op ondersteuning bij lopende projecten en acquisitie. Door een interne opleiding heb ik veel kennis gekregen op gebied van bouwkundig inzicht. Daarnaast ligt mijn kracht in het werken met mensen. Samen met Jesse, Dominique en onze partners vormen wij een ijzersterk team.

Lean Walhout

Functie: adviseur buitendienst & installateur

Samen bereik je meer dan alleen. Dat is de insteek geweest van de samenwerking met Buro Bouwkracht. Vanuit mijn eigen onderneming vervul ik voor BBK uitvoerende en adviserende taken. Daarnaast ondersteun ik met mijn eigen werkplaats hun uitvoering of neem ik opdrachten aan. Ik geloof in de meerwaarde door onze krachten te bundelen.


Waarom Buro Bouwkracht?

Wij willen ons onderscheiden door onze persoonlijke en doeltreffende aanpak. Naast een groot netwerk aan connecties beschikken wij over korte lijnen met overheidsinstanties, con-collega's en bouwpartners. Wij zijn de onmisbare schakel op uw project.

  • Altijd een oplossing
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
  • Groen/duurzaam gericht
  • Brede kennis van zaken
  • Divers aanbod dienstverlening
  • Jonge en flexibele mentaliteit
  • Eerlijk en persoonlijk
  • Professioneel, creatief en inventief
  • Laatste 3D tekentechnieken