Over ons

Dominique>links, Jesse>rechts

Twee vrienden, één passie

In februari 2018 zijn wij, Jesse en Dominique, de samenwerking aangegaan door Buro Bouwkracht op te richten. Buro Bouwkracht is een enthousiast bedrijf waar we dromen om zetten in realiteit.

Wij zijn er van overtuigd een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze maatschappij én ons vakgebied. Door de ijzersterke combinatie van ieders specialiteiten geven wij uw project de aandacht die het verdient. Wij zijn vooral actief in Zuid-West Nederland en het noordelijke deel van België. Onze achtergrond ligt in de praktijk. Hierdoor weten wij als geen ander hoe de uitvoering in relatie staat met de werkvoorbereiding van uw bouwtraject. 


Dominique La Grand

functie: eigenaar / projectleider

Vanaf kleins af aan had ik al interesse in de bouw- en technieksector. Dit kreeg ik al vroeg mee van de bouwkundige in mijn familie. In de tijd van de middelbare school heb ik me gericht op de praktische kant van de bouw. Hier heb ik zelf leren timmeren, metselen en maatvoeren. Na enkele stages en werkgevers heb ik besloten mijn ambitie te laten groeien door diverse studies en cursussen te volgen. Deze waren vooral gericht op projectmanagement, ontwerp, tekenwerk en werkvoorbereiding. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd als tekenaar-ontwerper. Mijn rol binnen BBK als ontwerper, projectleider en eigenaar is iedere dag weer een uitdaging en alles behalve saai.

Jesse Kouwenhoven

functie: eigenaar / projectleider

 

Toen ik een aantal jaren geleden kennis kon maken met de bouw was ik er van overtuigd dat ik me hier veder in zou willen ontwikkelen. Vanuit de uitvoering heb ik een opleiding gevolgd tot allround bouwkundige. Deze kennis heb ik samengevoegd met mijn praktische ervaring die de basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden vormen. Men noemt mij een doorzetter en vindingrijk, omdat ik voor ieder probleem een oplossing weet. Binnen ons bedrijf verzorg ik de uitvoering van lopende projecten op kantoor én op de werkvloer. 


Sebastian La Grand

functie: uitvoerder / werkvoorbereider

Naast mijn andere baan voer ik met veel plezier part-time werkzaamheden uit voor BBK. De nadruk ligt vooral op ondersteuning bij lopende projecten en acquisitie. Door een interne opleiding heb ik veel kennis gekregen op gebied van bouwkundig inzicht. Daarnaast ligt mijn kracht in het werken met mensen. Samen met Jesse, Dominique en onze partners vormen wij een ijzersterk team.

Michiel van Akkeren

functie: consultant / werkvoorbereider

Vanuit mijn eigen onderneming kwam ik aan boord bij Buro Bouwkracht voor een stuk marketing en strategie. Naast Buro Bouwkracht ben ik nog actief als logistiek consultant en projectmanager bij diverse andere bedrijven. Inmiddels help ik op wekelijkse basis mee aan het uitbouwen van de activiteiten van BBK. Van creatieve marketingcampagnes, adverteren via Google, Facebook en Linkedin tot het meedenken en meewerken aan de plannen op lange termijn. Samen maken we als team het verschil. 


Waar wij voor staan

Wij willen onderscheidend zijn vanwege onze persoonlijke en verfrissende aanpak. Naast een groot netwerk aan connecties beschikken wij over korte lijnen met overheidsinstanties, con-collega's en bouwpartners. Wij zijn de onmisbare schakel op uw project.

  • Oplossingsgericht
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
  • Groen/duurzaam gericht
  • Brede kennis van zaken
  • Divers aanbod dienstverlening
  • Jonge en flexibele mentaliteit
  • Eerlijk en persoonlijk
  • Professioneel, creatief en inventief
  • Laatste 3D tekentechnieken