Over ons

  • Eigen tekenaar en constructeur
  • Snelle vergunningverlening
  • Houtskeletbouw specialist
  • Alles onder één dak
  • 3D software
  • Certificering en keurmerk mogelijk
  • Bouwen uit hypotheek of bouwdepot
  • Transparantie in prijzen
  • Goed verzekerd met een dekking
  • Aangesloten bij ZZP Nederland

Twee vrienden, één passie

In februari 2018 is Buro Bouwkracht opgericht door Dominique en Jesse, twee vrienden die samen een droom waar wilden maken. Inmiddels heeft Jesse het bedrijf verlaten maar blijft de droom staan. Michiel is het team komen versterken.


Wij zijn er van overtuigd een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze maatschappij én ons vakgebied. Door de ijzersterke combinatie van ieders specialiteiten geven wij uw project de aandacht die het verdient. Wij zijn vooral actief in Zuid-West Nederland en het noordelijke deel van België. Onze achtergrond ligt in de praktijk. Hierdoor weten wij als geen ander hoe de uitvoering in relatie staat met de werkvoorbereiding van uw bouwtraject. 


Dominique La Grand

De theoretische kant van praktijk!

Vanaf kleins af aan had ik al interesse in de bouw- en technieksector. Dit kreeg ik al vroeg mee van de bouwkundige in mijn familie. In de tijd van de middelbare school heb ik me gericht op de praktische kant van de bouw. Hier heb ik zelf leren timmeren, metselen en maatvoeren. Na enkele stages en werkgevers heb ik besloten mijn ambitie te laten groeien door diverse studies en cursussen te volgen. Deze waren vooral gericht op projectmanagement, ontwerp, tekenwerk en werkvoorbereiding. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd als tekenaar-ontwerper. Mijn rol binnen BBK als ontwerper, projectleider en eigenaar is iedere dag weer een uitdaging en alles behalve saai.

functie: eigenaar / projectleider

Michiel van Akkeren

Theorie ingehaald door de praktijk!

Toen ik een aantal jaren geleden kennis kon maken met de bouw was ik er van overtuigd dat ik me hier verder in zou willen ontwikkelen. Vanuit de uitvoering heb ik een opleiding gevolgd tot allround bouwkundige. Deze kennis heb ik samengevoegd met mijn praktische ervaring die de basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden vormen. Men noemt mij een doorzetter en vindingrijk, omdat ik voor ieder probleem een oplossing weet. Binnen ons bedrijf verzorg ik met mijn functie als uitvoerder de realisatie van lopende projecten op de werkvloer. Daarnaast regel ik een groot deel van de werkvoorbereiding die daar bij komt kijken.

functie: eigenaar / projectleider