Over ons

Dominique>links, Jesse>rechts

Twee vrienden, één passie

In februari 2018 zijn wij, Jesse en Dominique, de samenwerking aangegaan door Buro Bouwkracht op te richten. Buro Bouwkracht is een enthousiast bedrijf waar we dromen om zetten in realiteit.

Wij zijn er van overtuigd een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze maatschappij én ons vakgebied. Door de ijzersterke combinatie van ieders specialiteiten geven wij uw project de aandacht die het verdient. Wij zijn vooral actief in Zuid-West Nederland en het noordelijke deel van België. Onze achtergrond ligt in de praktijk. Hierdoor weten wij als geen ander hoe de uitvoering in relatie staat met de werkvoorbereiding van uw bouwtraject. 

  • Strategische kijk op problematiek
  • Aangename tariefstelling
  • Duurzaam gericht bouwen en ontwikkelen
  • Specialistische kennis bouw & vastgoed sector
  • Out-of-the-box mentaliteit
  • Professioneel, creatief en inventief
  • Moderne werkprocessen

Dominique La Grand

Vanaf kleins af aan had ik al interesse in de bouw- en technieksector. Dit kreeg ik al vroeg mee van de bouwkundige in mijn familie. In de tijd van de middelbare school heb ik me gericht op de praktische kant van de bouw. Hier heb ik zelf leren timmeren, metselen en maatvoeren. Na enkele stages en werkgevers heb ik besloten mijn ambitie te laten groeien door diverse studies en cursussen te volgen. Deze waren vooral gericht op projectmanagement, ontwerp, tekenwerk en werkvoorbereiding. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd als tekenaar-ontwerper. Mijn rol binnen BBK als ontwerper, projectleider en eigenaar is iedere dag weer een uitdaging en alles behalve saai.

functie: eigenaar / projectleider


Jesse Kouwenhoven

Toen ik een aantal jaren geleden kennis kon maken met de bouw was ik er van overtuigd dat ik me hier verder in zou willen ontwikkelen. Vanuit de uitvoering heb ik een opleiding gevolgd tot allround bouwkundige. Deze kennis heb ik samengevoegd met mijn praktische ervaring die de basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden vormen. Men noemt mij een doorzetter en vindingrijk, omdat ik voor ieder probleem een oplossing weet. Binnen ons bedrijf verzorg ik de uitvoering van lopende projecten op kantoor én op de werkvloer. 

functie: eigenaar / projectleider