Gespreid betalen

Buro Bouwkracht denkt verder waar het bij anderen ophoudt. Zo doen wij er alles aan het voor onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Buro Bouwkracht biedt haar klanten aan om de rekening gespreid te betalen. Door middel van duidelijke afspraken komen wij samen met u altijd tot een haalbare oplossing.

Hoe werkt het?

Stel, u bent op zoek naar een bouwkundig adviesbureau die u kan helpen met een constructieberekening, ontwerp en vergunningsaanvraag. Het totaalplaatje hiervan kost u bijvoorbeeld € 1000,- incl. BTW. Dat is best een fors bedrag waar misschien geen rekening mee gehouden is in uw begroting. Buro Bouwkracht biedt u hiervoor dé oplossing: gespreide betaling. 

In goed overleg met u maken we heldere afspraken. Voor het bieden van deze optie rekenen wij 10% meerprijs over het totaalbedrag. Als voorbeeld: over een bedrag van € 1000,- incl. BTW is dat € 100,- incl. BTW meerprijs. Het totaalbedrag kan vervolgens worden voldaan in termijnen van bijvoorbeeld vijf maanden. € 1100,- / 5 = € 220,- incl. BTW per maand. Uiteraard is dit ook met andere bedragen en looptijden mogelijk.

Wanneer is dit mogelijk?

Onze unieke regeling is voor iedereen toepasbaar bij bedragen vanaf € 750,- incl. BTW. 

Benieuwd of deze regeling iets voor u is? Vraag dan uw gratis offerte aan!