Particuliere projecten

let op, wegens privacyoverwegingen staan niet al onze projecten online.

Project: 6 Nieuwbouw woningen Claverveld Vlissingen

Ons werk: Ontwerp en ontwikkeling, planmatige uitwerking, bouwmanagement en realisatie.

Omschrijving: In de nieuwe wijk Claverveld te Vlissingen worden diverse nieuwe woningen gebouwd. Buro Bouwkracht ontwikkeld op verzoek van een collectief zelfbouwers de bouwplannen voor 6 groene woningen.

Er zijn nog woningen beschikbaar voor verkoop. 

Project: Totaalrenovatie woning Kats

Ons werk: Ontwerp, vergunning, tekenwerk, bouwmanagement en realisatie.

Omschrijving: De eigenaar van deze net aangekochte woning wilt het geheel compleet transformeren naar een luxe woning. Aan comfort geen gebrek aangezien er hier een forse uitbouw wordt gerealiseerd, splinternieuw sanitair en keuken en een nieuwe verhoogde kap met dakkapellen. De gevels, vloeren en draagconstructie worden volledig vernieuwd anno 2019. U zult de oude vervallen woning niet meer terug kennen..

Project: Aanbouw Vlissingen

Ons werk: Ontwerp, vergunning, tekenwerk en realisatie.

Omschrijving: Onze klant wilt de woning van zijn gezin naar een hoger niveau tillen. Door een forse aanbouw met veranda te realiseren met veel daglicht gaat het wooncomfort omhoog. Daarnaast wordt de woning voorzien van een gloednieuwe keuken en ligt er vloerverwarming.

Project: Transformeren van garage naar vakantiehuis

Ons werk: Ontwerp, bestemmingsplanwijziging, tekenwerk, vergunningen en realisatie.

Omschrijving: Onze klant had een garage naast de woning die niet of nauwelijks gebruikt werd. Door de garage te transformeren naar een volwaardige vakantiewoning kan deze het gehele jaar door verhuurd worden.

Project: Verbouwing woonhuis + aanbouw
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, sloopwerk en uitvoering

Omschrijving: De bestaande aanbouw is volledig gestript en deels gesloopt. Na het in houtskeletbouw opnieuw zetten van een verlenging is er een nieuwe keuken en badkamer geplaatst in modern-landelijke stijl. Tevens zijn de daken en het installatiewerk volledig vernieuwd.

Project: Bruin café bar
Ons werk: Ontwerp en tekenwerk

Omschrijving: De opdrachtgever wilde een nieuw ontwerp voor de bar in zijn vereniging. Dit ontwerp moest volledig in het teken staan van een bruin café.

Project: Verbouwing villa
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, constructieberekening, vergunning, sloopwerk, stempelwerk en uitvoering

Omschrijving: BBK heeft grote veranderingen aangebracht in de draagstructuur van de 200m2 grote villa. Door dragende muren weg te halen en stalen balken en kolommen te plaatsen konden we de ruimtes herindelen. Als kers op de taart kwam er een luxe keuken in.

Project: Verbouwing landhuis
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, constructieberekening en vergunning

Omschrijving: De hoofd draagconstructie was een schoorsteen in het midden van de woning waarop alle houten balken lagen. Deze schoorsteen wilde de opdrachtgever verwijderen ten gunste van zijn ruimte. Door het toepassen van een aantal stalen portalen is dit gelukt.

Project: Nieuwbouw paardenstal
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en vergunning

Omschrijving: Voor het nieuwbouwen van een prachtige stal met meerdere paardenboxen en verdieping hebben wij het tekenwerk en de vergunning verzorgt.

Project: Verbouwing woonhuis
Ons werk: Tekenwerk, vergunning, constructieberekening en uitvoering

Omschrijving: De eigenaar van deze klassieke woning wilde graag een open keuken. Om dit mogelijk te maken hebben wij de krachten van het 3 verdiepingen hoge woonhuis moeten geleiden in een stalen portaal. Na het verkrijgen van de vergunning hebben we het plan zelf uitgevoerd. 

Project: Renovatie woning en installeren keuken

Ons werk: de uitvoering van de renovatie

Omschrijving: Onze klant heeft een moderne woonkeuken door BBK laten plaatsen.