Particuliere projecten

let op, wegens privacyoverwegingen staan niet al onze projecten online.

Ontwerp vrijstaande woning met garage 's-Heer Hendrikskinderen

[ Project: Tekenwerk vrijstaande woning, 's-Heer Hendrikskinderen ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, vergunningstraject

Omschrijving: De klant heeft ons gevraagd te helpen bij een lastige kwestie. Het perceel waarop zij willen bouwen heeft nu een agrarische bestemming. Ze zijn in bezit van de grond en zouden hier een vrijstaande woning met garage op bouwen. Op basis van hun input maakten we dit  ontwerp en maakten we een goed onderbouwd rapport voor de gemeente. We hopen dat we hiermee  het perceel een woonbestemming mogen geven. Het ontwerp ligt bij de gemeente. 

Ontwerp vrijstaande woning met garage 's-Heer Hendrikskinderen

[ Project: Tekenwerk luxe moderne villa, Baarland ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, vergunningstraject

Omschrijving: Een ontwerp dat een statement zou zijn in de omgeving. Dat was de opdracht die wij meekregen bij dit ontwerp. Het huis van 800m3 inhoud is in onze optiek een echte statement geworden. In combinatie met de mooie garage is het een woning van formaat geworden. Meer zien? Bekijk alle 3D renders

Ontwerp luxe tuinkantoor Verliva te Goes

[ Project: Tekenwerk luxe tuinkantoor, Goes ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, bouwkundige berekeningen, vergunningstraject

Omschrijving: Deze interieurarchitecte uit Goes wilde graag in stijl klanten kunnen ontvangen. We ontwierpen een prachtig tuinkantoor op maat van 15x5 meter met forse overstekken. De stoere staalconstructie met hout en mooie stenen maakt het een fraaie verschijning.

Ontwerp Zeeuwse schuurwoning met garage in Wolphaartsdijk

[ Project: Tekenwerk vrijstaande woning, Wolphaartsdijk ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, bouwkundige berekeningen, vergunningstraject

Omschrijving: Een nieuw te bouwen woning in Wolphaartsdijk, volledig in Zeeuwse stijl. Wij maakten een schetsontwerp en gaan binnenkort aan de slag met alle benodigde stukken voor de vergunningsaanvraag. We kijken er naar uit om dit mooie plaatje te realiseren!

Vrijstaande woning te Rotterdam

[ Project: Tekenwerk vrijstaande woning, Zevenhuizen ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, bouwkundige berekeningen, vergunningstraject

Omschrijving: Voor een nieuw te bouwen huis in Zevenhuizen maakten wij een schetsontwerp dat ingediend wordt voor vooroverleg. Mocht het ontwerp goedgekeurd worden door de gemeente, dan gaan wij het ontwerp verder uitwerken voor de definitieve vergunningsaanvraag. Bekijk hier alle 3D renders.

Vrijstaande woning te Rotterdam

[ Project: Tekenwerk recreatiewoning, Kamperland ]

Ons werk: Ontwerp en tekenwerk voor vergunning

Omschrijving: Voor een nieuw te bouwen huis in Zevenhuizen maakten wij een schetsontwerp dat ingediend wordt voor vooroverleg. Mocht het ontwerp goedgekeurd worden door de gemeente, dan gaan wij het ontwerp verder uitwerken voor de definitieve vergunningsaanvraag.

Vrijstaande woning ontworpen in Colijnsplaat

[ Project: Tekenwerk verbouwing bungalow, Baarland ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en vergunningstraject

Omschrijving: Een woning uit de jaren 80 wordt dit jaar volledig gemoderniseerd en uitgebouwd. Wij maakten een voorlopig ontwerp voor de beoogde nieuwe situatie. We gaan de komende tijd aan de slag met het aanpassen van het tekenwerk naar een definitief ontwerp en gaan vervolgens aan de slag met het vergunningstraject.

Vrijstaande woning ontworpen in Colijnsplaat

[ Project: Tekenwerk vrijstaande woning, Colijnsplaat ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en vergunningstraject

Omschrijving: Voor één van onze klanten maakten wij een ontwerp dat alles behalve standaard is, net als de klant zelf. Op de locatie waar deze fraaie woning moet verrijzen staan nu twee zo goed als vervallen arbeidershuisjes die samen straks dit mooie object moeten opleveren. Gecombineerd met twee forse zeecontainers die bekleed worden met hout wordt dit een minder voorkomende verschijning. Nieuwsgierig? Bekijk hier alle 3D renders

Chalet ontworpen camping Stelleplas

[ Project: Tekenwerk chalet camping Stelleplas, Heinkenszand ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en vergunningstraject

Omschrijving: Voor één van onze klanten maakten wij een ontwerp dat qua stijl als typisch Zeeuws kan worden bestempeld. Het potdekselwerk in combinatie met de witte accenten en het rode pannendak passen uitstekend in het Zeeuwse landschap. Onze klant is zeer tevreden. We hebben het ontwerp inclusief alle bouwkundige tekeningen inmiddels ingediend bij de gemeente in afwachting van een vergunning. Bekijk hier alle 3D renders.

Ontwerp beautysalon Goes

[ Project: Ontwerp en bouw beautysalon, Goes ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en bouwbegeleiding.

Omschrijving: Voor een hard groeiende nagelstudio in Goes hebben wij een forse praktijk met schuur ontworpen in Zeeuwse stijl. De bestaande constructie breken wij met de opdrachtgever af. De bouw van de nagelstudio is door de vakmensen van Buro Bouwkracht tot stand gekomen. De binnenafwerking is door de klant zelf gedaan. Meer zien? Check hier alle 3D renders.

3D ontwerp aanbouw Goes

[ Project: Woninguitbreiding Goes ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en vergunningstraject

Omschrijving: Voor een karakteristieke woning ontwierp Buro Bouwkracht een forse aanbouw. We werkten de tekeningen op tot het definitieve ontwerp voor de klant en zorgden ervoor dat de tekeningen bij de gemeente werden ingediend voor het vergunningstraject. De realisatie heeft de klant uiteindelijk zelf gedaan. 

3D ontwerp aan- en opbouw Middelburg

[ Project: Woninguitbreiding Middelburg ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, vergunning en bouwbegeleiding.

Omschrijving: Voor een karakteristieke woning ontwerpt en realiseert Buro Bouwkracht een forse aanbouw over de gehele hoogte en breedte van de achtergevel. Het zadeldak wordt doorgetrokken. De uitbreiding zal volledig in het uiterlijk van een boeren schuur met zwart gepotselde gevels worden opgebouwd. 

Realisaitie dakopbouw Goes

[ Project: Dakopbouw Goes ]

Ons werk: Schetsontwerp, definitief ontwerp, vergunningstraject, bouwbegeleiding en realisatie.

Omschrijving: Een karakteristieke woning wordt aan de achterzijde verrijkt met een houtskelet dakopbouw waarin de nieuwe master bedroom zit. Door de ruimte winst ontstond er de mogelijkheid tot het realiseren van twee extra slaapvertrekken.

[ Project: Verbouwing woonhuis + aanbouw, Yerseke ]

 

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, sloopwerk en uitvoering

Omschrijving: De bestaande aanbouw is volledig gestript en deels gesloopt. Na het in houtskeletbouw opnieuw zetten van een verlenging is er een nieuwe keuken en badkamer geplaatst in modern-landelijke stijl. Tevens zijn de daken en het installatiewerk volledig vernieuwd.

[ Project: Transformatie van garage naar zelfstandig appartement ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en planuitwerking.

Omschrijving: Een prachtige drive-in woning met garage op de begane grond leende zich ervoor omgebouwd te worden in 2 aparte vertrekken; het woonhuis én een zelfstandig appartement. 

Interieur ontwerp woning Voorburg

[ Project: Totaalrenovatie met aanbouw Voorburg ]

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, vergunning, bouwbegeleiding en realisatie.

Omschrijving: Voorburg is een bruisende stad onder de rook van Den Haag. Buro Bouwkracht verzorgt voor de opdrachtgever een totaalrenovatie van de karakteristieke parterre waarbij het geheel op de schop gaat. Het betreft een aanbouw over de gehele achtergevel van zo'n 11 meter lang. De aanbouw met woonkeuken, slaapkamers en luxe living zal zorgen voor een forse verbetering van het wooncomfort. Als kers op de taart re-stylen we het gehele interieur naar een modern maar toch landelijk geheel. 

[ Project: 6 Nieuwbouw woningen Claverveld Vlissingen ]

Ons werk: Ontwerp en ontwikkeling, planmatige en uitwerking.

Omschrijving: In de nieuwe wijk Claverveld te Vlissingen worden diverse nieuwe woningen gebouwd. Buro Bouwkracht ontwikkeld op verzoek van een collectief zelfbouwers de bouwplannen voor 6 groene woningen.

Totaalrenovatie woning Kats

[ Project: Totaalrenovatie woning Kats ]

Ons werk: Ontwerp, vergunning, tekenwerk, bouwmanagement en realisatie.

Omschrijving: De eigenaar van deze net aangekochte woning wilt het geheel compleet transformeren naar een luxe woning. Aan comfort geen gebrek aangezien er hier een forse uitbouw wordt gerealiseerd, splinternieuw sanitair en keuken en een nieuwe verhoogde kap met dakkapellen. De gevels, vloeren en draagconstructie worden volledig vernieuwd anno 2019. U zult de oude vervallen woning niet meer terug kennen..

Aanbouw te Vlissingen

[ Project: Aanbouw Vlissingen ]

Ons werk: Ontwerp, vergunning, tekenwerk en realisatie.

Omschrijving: Onze klant wil de woning van zijn gezin naar een hoger niveau tillen. Door een forse aanbouw met veranda te realiseren met veel daglicht gaat het wooncomfort omhoog. Daarnaast wordt de woning voorzien van een gloednieuwe keuken en ligt er vloerverwarming.

Garage naar vakantiehuis

Project: Transformeren van garage naar vakantiehuis

Ons werk: Ontwerp, bestemmingsplanwijziging, tekenwerk, vergunningen en realisatie.

Omschrijving: Onze klant had een garage naast de woning die niet of nauwelijks gebruikt werd. Door de garage te transformeren naar een volwaardige vakantiewoning kan deze het gehele jaar door verhuurd worden.

Project: Bruin café bar
Ons werk: Ontwerp en tekenwerk

Omschrijving: De opdrachtgever wilde een nieuw ontwerp voor de bar in zijn vereniging. Dit ontwerp moest volledig in het teken staan van een bruin café.

Gestutte verdiepingsvloer villa

Project: Verbouwing villa
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, constructieberekening, vergunning, sloopwerk, stempelwerk en uitvoering

Omschrijving: Buro Bouwkracht heeft grote veranderingen aangebracht in de draagstructuur van de 200m² grote villa. Door dragende muren weg te halen en stalen balken en kolommen te plaatsen konden we de ruimtes herindelen. Als kers op de taart kwam er een luxe keuken in.

Project: Verbouwing landhuis
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, constructieberekening en vergunning

Omschrijving: De hoofd draagconstructie was een schoorsteen in het midden van de woning waarop alle houten balken lagen. Deze schoorsteen wilde de opdrachtgever verwijderen ten gunste van zijn ruimte. Door het toepassen van een aantal stalen portalen is dit gelukt.

Project: Nieuwbouw paardenstal
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en vergunning

Omschrijving: Voor het nieuwbouwen van een prachtige stal met meerdere paardenboxen en verdieping hebben wij het tekenwerk en de vergunning verzorgt.

Project: Verbouwing woonhuis
Ons werk: Tekenwerk, vergunning, constructieberekening en uitvoering

Omschrijving: De eigenaar van deze klassieke woning wilde graag een open keuken. Om dit mogelijk te maken hebben wij de krachten van het 3 verdiepingen hoge woonhuis moeten geleiden in een stalen portaal. Na het verkrijgen van de vergunning hebben we het plan zelf uitgevoerd. 

Project: Renovatie woning en installeren keuken

Ons werk: de uitvoering van de renovatie

Omschrijving: Onze klant heeft een moderne woonkeuken door BBK laten plaatsen.