Particuliere projecten

Project: Verbouwing woonhuis + aanbouw
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, sloopwerk en uitvoering

Omschrijving: De bestaande aanbouw is volledig gestript en deels gesloopt. Na het in houtskeletbouw opnieuw zetten van een verlenging is er een nieuwe keuken en badkamer geplaatst in modern-landelijke stijl. Tevens zijn de daken en het installatiewerk volledig vernieuwd.

Project: Bruin café bar
Ons werk: Ontwerp

Omschrijving: De opdrachtgever wilde een nieuw ontwerp voor de bar in zijn vereniging. Dit ontwerp moest volledig in het teken staan van een bruin café.

Project: Verbouwing villa
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, constructieberekening, vergunning, sloopwerk, stempelwerk en uitvoering

Omschrijving: BBK heeft grote veranderingen aangebracht in de draagstructuur van de 200m2 bvo grote woning. Door dragende muren weg te halen en stalen balken en kolommen te plaatsen konden we de ruimtes herindelen. Als kers op de taart kwam er een luxe keuken in.

Project: Verbouwing landhuis
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk, constructieberekening en vergunning

Omschrijving: De hoofd draagconstructie was een schoorsteen in het midden van de woning waarop alle houten balken lagen. Deze schoorsteen wilde de opdrachtgever verwijderen ten gunste van zijn ruimte. Door het toepassen van een aantal stalen portalen is dit gelukt.

Project: Nieuwbouw paardenstal
Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en vergunning

Omschrijving: Voor het nieuwbouwen van een prachtige stal met meerdere paardenboxen en verdieping hebben wij het tekenwerk en de vergunning verzorgt.

Project: Verbouwing woonhuis
Ons werk: Tekenwerk, vergunning, constructieberekening en uitvoering

Omschrijving: De eigenaar van deze klassieke woning wilde graag een nieuwe open keuken. Om dit mogelijk te maken hebben wij de krachten van het 3 verdiepingen hoge woonhuis moeten geleiden in een stalen portaal. Na de vergunning hebben we het plan zelf uitgevoerd. 

Project: Renovatie woning en installeren keuken

Ons werk: de uitvoering van de renovatie

Omschrijving: De klant wilde ene luxe woonkeuken. Deze is via Buro Bouwkracht geplaatst.