Ontwerp Zeeuwse boerderijwoning Wolphaartsdijk

[ Ons werk samengevat ]

Onze klanten hebben momenteel een mooi huis in Zierikzee. Ze hebben een prachtig kavel gekocht in de nieuwbouwwijk te Wolphaartsdijk. Ze klopten bij ons aan voor het ontwerp van een woning in Zeeuwse stijl. We maakten samen met hen dit typisch Zeeuws ogende ontwerp van een boerderijwoning. Deels metselwerk, deels potdekseldelen. Alle details die je verwacht zie je terug in het ontwerp. 

 

Momenteel liggen de stukken bij de gemeente voor het vergunningstraject.

3D impressies van de woning

Zijaanzicht woning te Wolphaartsdijk
Achteraanzicht 3D ontwerp woning te Wolphaartsdijk

Plattegronden

Gevelaanzichten

Detailtekeningen

Omschrijving van het project

Claudia en Dennis kwamen bij ons terecht nadat ze teleurgesteld waren door een collega bouwbedrijf. Hoewel een gerenommeerde speler op de Zeeuwse markt, specialiseert men zich in de standaardmodellen. Dit was nu precies hetgeen dat onze klant niet wilde. Het project moest zoals zij het voor ogen hadden, niet zoals het bouwbedrijf dit voor ogen had. 

We hebben goed geprobeerd te luisteren naar de wensen van de klant en hebben er samen met hen dit fraaie ontwerp van gemaakt. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Referentie door klant op facebook

Als resultaat kregen we deze prachtige aanbeveling op Facebook waar we enorm trots op zijn met ons team. We hopen op afzienbare termijn te kunnen starten met de bouw van deze typisch Zeeuwse boerderijwoning. 


Voor nu ligt de focus op het inkooptraject en gaan we samen met de klant aan de slag om ook de binnenzijde de wow-factor mee te geven.