Zakelijke projecten

let op, wegens privacyoverwegingen staan niet al onze projecten online.

Project: Restylen hoofdgebouw Camping Scheldeoord, Baarland

Ons werk: Het maken van een eigentijds nieuw ontwerp op maat voor het totale pand, bouwkundige berekeningen, vergunningen en optreden als aannemer. 

Omschrijving: Het hoofdgebouw van één van de grootste 5-sterren comfortcampings in Zeeland had een totale make-over nodig. Buro Bouwkracht werd benaderd om een nieuw ontwerp te maken voor het pand. De samenwerking werd zo gewaardeerd dat ook de coördinatie van de realisatie bij Buro Bouwkracht werd neergelegd.

 

In het ontwerp maken wij gebruik van een moderne en natuurlijke uitstraling. Door de elementen van het zwembad, de receptie, het restaurant en de supermarkt te wijzigen en verfrissen, verbeteren wij de ervaring van de gasten van deze mooie camping. 

Project: Bouwen stalling elektrische fietsen en scooters Camping Scheldeoord Baarland

Ons werk: Het maken van een schetsontwerp, realisatie houten constructie, aanleg elektrisch en oplever klaar maken voor het leggen van zonnepanelen. 

Omschrijving: Camping Scheldeoord wilde graag meer milieuvriendelijke vervoersmiddelen aanbieden aan haar gasten. Alles moest elektrisch worden. Fietsen, scooters, skelters, buggy's et cetera. Natuurlijk wel met zelf opgewekte stroom. De zonnepanelen worden geplaatst door partner Saman.

 

Wij bouwden de gehele constructie volgens de wensen van de camping en zorgden ervoor dat alles voorbereid was voor de plaatsing van zonnepanelen. Oplevering juni 2020.

Project: Realisatie vernieuwd amfitheater Camping Scheldeoord, Baarland

Ons werk: Het maken van een schetsontwerp, realisatie houten constructie met zonnedoeken en stalen windverbanden. 

Omschrijving: Het huidige amfitheater oogde gedateerd en gaf bij weer met veel zon een situatie waarbij de gasten niet prettig konden zitten. Om dit te verhelpen wordt er met douglas hout en zonnedoeken een volledig nieuwe look gegeven aan het openlucht theater. De gasten zitten comfortabeler en optredens kunnen gedaan worden op het nieuwe podium van 5x3 meter.

 

Buro Bouwkracht maakte een nieuw ontwerp en kreeg de opdracht om de realisatie te verzorgen. Oplevering juli 2020.

Project: Schetsontwerp nieuw te realiseren dierenpension, Heinkenszand

Ons werk: Het maken van een schetsontwerp voor de gemeente, het in gang zetten van een bodemonderzoek en het uitwerken van de indeling van het gebouw.

Omschrijving: De eigenaresse van het dierenpension wil de bestaande boerenschuur afbreken en opnieuw opbouwen volgens de eisen van deze tijd. Buro Bouwkracht maakte het schetsontwerp dat naar de gemeente wordt gestuurd voor beoordeling.

 

Oplevering juni 2020.

Project: Renovatiewerken appartementencomplex, Vlissingen

Ons werk: Werkvoorbereiding, bouwbegeleiding, kwaliteitsborging, keuringen, MJOB

Omschrijving: Aan de boulevard in Vlissingen staat een prachtig gelegen appartementencomplex. Om het karakter en de bouwkundige staat van het pand zo optimaal mogelijk te behouden worden hier diverse renovatie-, onderhoud-, en herstelwerkzaamheden verricht. Buro Bouwkracht mag dit unieke project begeleiden.

Project: Schetsontwerp portiekflat, Goes

Ons werk: Schetsontwerp binnen en buitenzijde met calculatie.

Omschrijving: Op verzoek van een projectontwikkelaar maakten wij een schetsontwerp voor een te realiseren kleinschalige portiekflat in Goes met appartementen van +/- 80 m2. 

Project: Schetsontwerp bedrijfsunits


Ons werk: Schetsontwerp en voortraject

Omschrijving: Op verzoek van een projectontwikkelaar maakten wij een schetsontwerp voor een te realiseren bedrijfspand met kleinere units. 

Project: BHV plan Cafetaria

Ons werk: Het adviseren over en het opstellen van een ontruimingsplan inclusief realisatie van een ontruimingsplattegrond.

Omschrijving: Advies en uitwerking voor het BHV plan van een cafetaria. 

Project: Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw

Ons werk: Ontwerp en tekenwerk

Omschrijving: Een functioneel ontwerp voor de huisvesting van 3 MKB's onder één dak.

Project: Stand voor Contacta 2018

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en uitvoering

Omschrijving: Voor een gerenommeerd makelaarskantoor hebben wij de inrichting van de stand gemaakt. Dit is in eigen werkplaats gemaakt van robuust steigerhout met zwarte accenten.

Project: Distributiecentrum Moerdijk 

Ons werk: Werkvoorbereiding en kwaliteitssystemen

Omschrijving: Voor dit grote DC hebben wij de kwaliteit kunnen waarborgen d.m.v. het hanteren van KAM-systemen.

Project: Distributiecentrum Maasvlakte Rotterdam

Ons werk: Werkvoorbereiding BREEAM

Omschrijving: Dit distributiecentrum is gebouwd volgens het keurmerk BREEAM-Excellent. Mede door onze begeleiding is dit onderscheidend groene keurmerk behaald. 

Project: Dakopbouw medisch centrum

Ons werk: Ontwerp en tekenwerk

Omschrijving: Om meer ruimte te creëren wilde onze opdrachtgever een volledig prefab houten dakopbouw realiseren. In samenwerking met La Grand Bouwadvies BV hebben wij het ontwerp gemaakt met bijhorende uitvoeringstekeningen.

Project: Prijsvraag beste ontwerp

Ons werk: Ontwerp en tekenwerk

Omschrijving: In het kader van een prijsvraag hebben wij een ontwerp voor de verbouwing van Scalda Vlissingen gemaakt. De hoofdentree, kantine en achtergevel waren drastisch aan vernieuwing toe.