Zakelijke projecten

let op, wegens privacyoverwegingen staan niet al onze projecten online.

3D ontwerp nieuwe loods Camping Scheldeoord Baarland

[ Project: Ontwerp luxe tuinkantoor, Goes ]

Ons werk: Het ontwerpen van een maatwerk luxe tuinkantoor van forse omvang. Alle stukken maken voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. 


Omschrijving: Onze klant heeft als interieurarchitecte een duidelijke blik op wat ze aan kantoorruimte wilde in haar tuin. Met haar instructies en wat ontwerpvrijheid onzer zijde is dit het resultaat geworden. We zijn erg blij met het ontwerp! 

3D ontwerp nieuwe loods Camping Scheldeoord Baarland

[ Project: Ontwerp nieuwe loods, Camping Scheldeoord Baarland ]

Ons werk: Het ontwerpen van een maatwerk loods voor het bundelen van alle facilitaire diensten van Ardoer camping Scheldeoord te Baarland. 


Omschrijving: We maakten een ontwerp waarbij we alle wensen verwerkten in de opzet. We dachten na over een goede opzet van de binnenruimtes en gaven advies over de logistieke stromen binnen het gebouw.  Het plan wordt uitgewerkt naar een definitief ontwerp en vervolgens aangeboden bij de gemeente. 

3D ontwerp beautysalon Yes by Jess Goes

[ Project: Ontwerp en realisatie Beautysalon, Goes ]

Ons werk: Het ontwerpen van een maatwerk beautysalon voor Yes by Jess uit Goes, inclusief de realisatie van het gebouw. 


Omschrijving: We ontwierpen een beautysalon met berging, toilet en wachtruimte voor Jessica. We bouwden de beautysalon in het eerste kwartaal van 2021. Inmiddels is de salon al enige tijd in gebruik. De buitengevel is bekleed met Douglas Zweeds rabat. De  salon is gefundeerd en volledig geisoleerd. 

Het volledige projectverslag zien? Klik hier

Verbouwde praktijkruimte Mens Wens Wilhelminadorp

[ Project: Verbouwing praktijkruimte Mens-Wens, Wilhelminadorp ]

Ons werk: Het maken van een eigentijds nieuw ontwerp op maat voor de ruimte, ontwerpen van meubelen, verbouwen van de ruimte, het maken van steigerhouten meubelen en lichtbalk, het plaatsen van een nieuw kozijn met raam en deur, het schilderen van de gehele ruimte en het plaatsen van een overkapping.


Omschrijving: Voor klant en partner Mens-Wens vernieuwden wij de ontvangstruimte. We fristen het geheel op naar inzicht van de eigenaar.

De nieuwe douglas overkapping maakt het geheel af. Het volledige projectverslag zien? Klik hier

Nieuwe gevel hoofdgebouw camping Scheldeoord

[ Project: Restylen hoofdgebouw Camping Scheldeoord, Baarland ]

Ons werk: Het maken van een eigentijds nieuw ontwerp op maat voor het totale pand, bouwkundige berekeningen, vergunningen en optreden als aannemer. 


Omschrijving: Het hoofdgebouw van één van de grootste 5-sterren comfortcampings in Zeeland had een totale make-over nodig. Buro Bouwkracht werd benaderd om een nieuw ontwerp te maken voor het pand. De samenwerking werd zo gewaardeerd dat ook de coördinatie van de realisatie bij Buro Bouwkracht werd neergelegd.

 

In het ontwerp maken wij gebruik van een moderne en natuurlijke uitstraling. Het volledige projectverslag zien? Klik hier

Gebouwde solaroverkapping camping Scheldeoord

[ Project: Solaroverkapping Camping Scheldeoord, Baarland ]

Ons werk: Het maken van een schetsontwerp, realisatie houten constructie, aanleg elektrisch en oplever klaar maken voor het leggen van zonnepanelen. 


Omschrijving: Camping Scheldeoord wilde graag meer milieuvriendelijke vervoersmiddelen aanbieden aan haar gasten. Alles moest elektrisch worden. Fietsen, scooters, skelters, buggy's et cetera. Natuurlijk wel met zelf opgewekte stroom. De zonnepanelen werden geplaatst door partner Saman.

 

Oplevering juni 2020. Het volledige projectverslag zien? Klik hier

Gebouwd amfitheater camping Scheldeoord

[ Project: Realisatie amfitheater Camping Scheldeoord, Baarland ]

Ons werk: Het maken van een schetsontwerp, realisatie houten constructie met zonnedoeken en stalen windverbanden. 


Omschrijving: Het huidige amfitheater oogde gedateerd en gaf bij weer met veel zon een situatie waarbij de gasten niet prettig konden zitten. Om dit te verhelpen wordt er met douglas en zonnedoeken een volledig nieuwe look gegeven aan het openlucht theater. De gasten zitten comfortabeler en optredens kunnen gedaan worden op het nieuwe podium van 5x3 meter. Volledig projectverslag zien? Klik hier

 

Buro Bouwkracht maakte een nieuw ontwerp en kreeg de opdracht om de realisatie te verzorgen. Oplevering juli 2020.

Ontworpen dierenpension Heinkenszand

Project: Schetsontwerp nieuw te realiseren dierenpension, Heinkenszand

Ons werk: Het maken van een schetsontwerp voor de gemeente, het in gang zetten van een bodemonderzoek en het uitwerken van de indeling van het gebouw.


Omschrijving: De eigenaresse van het dierenpension wil de bestaande boerenschuur afbreken en opnieuw opbouwen volgens de eisen van deze tijd. Buro Bouwkracht maakte het schetsontwerp dat naar de gemeente wordt gestuurd voor beoordeling.

 

Oplevering juni 2020.

Gevelonderhoud VVE appartementencomplex Vlissingen

Project: Renovatiewerken appartementencomplex, Vlissingen

Ons werk: Werkvoorbereiding, bouwbegeleiding, kwaliteitsborging, keuringen, MJOB

Omschrijving: Aan de boulevard in Vlissingen staat een prachtig gelegen appartementencomplex. Om het karakter en de bouwkundige staat van het pand zo optimaal mogelijk te behouden worden hier diverse renovatie-, onderhoud-, en herstelwerkzaamheden verricht. Buro Bouwkracht mag dit unieke project begeleiden.

Schetsontwerp portiekflat Goes

Project: Schetsontwerp portiekflat, Goes

Ons werk: Schetsontwerp binnen en buitenzijde met calculatie.

Omschrijving: Op verzoek van een projectontwikkelaar maakten wij een schetsontwerp en haalbaarheidsonderzoek voor een te realiseren kleinschalige portiekwoongroep in Goes met appartementen van +/- 80 m2. 

Schetsontwerp bedrijfsunits

Project: Schetsontwerp bedrijfsunits


Ons werk: Schetsontwerp en voortraject

Omschrijving: Op verzoek van een projectontwikkelaar maakten wij een schetsontwerp en haalbaarheidsonderzoek voor een te realiseren bedrijfspand met kleinere units. 

Ontruimingsplan BVH - Cafetaria Viola Goes

Project: BHV plan Cafetaria Viola, Goes

Ons werk: Het adviseren over en het opstellen van een ontruimingsplan inclusief realisatie van een ontruimingsplattegrond.

Omschrijving: Advies en uitwerking voor het BHV plan van een cafetaria. 

Project: Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw

Ons werk: Ontwerp en tekenwerk

Omschrijving: Een functioneel ontwerp voor de huisvesting van 3 MKB bedrijven onder één dak.

Standbouw Contacta 2018

Project: Stand voor Contacta 2018

Ons werk: Ontwerp, tekenwerk en uitvoering

Omschrijving: Voor een gerenommeerd makelaarskantoor hebben wij de inrichting van de stand gemaakt. Dit is in eigen werkplaats gemaakt van robuust steigerhout met zwarte accenten.

Distributiecentrum Moerdijk

Project: Distributiecentrum Moerdijk 

Ons werk: Werkvoorbereiding en kwaliteitssystemen

Omschrijving: Voor dit grote DC hebben wij de kwaliteit kunnen waarborgen d.m.v. het hanteren van KAM-systemen.

Distributiecenterum Maasvlakte Rotterdam

Project: Distributiecentrum Maasvlakte Rotterdam

Ons werk: Werkvoorbereiding BREEAM

Omschrijving: Dit distributiecentrum is gebouwd volgens het keurmerk BREEAM-Excellent. Mede door onze begeleiding is dit onderscheidend groene keurmerk behaald. 

Project: Dakopbouw medisch centrum

Ons werk: Ontwerp en tekenwerk

Omschrijving: Om meer ruimte te creëren wilde onze opdrachtgever een volledig prefab houten dakopbouw realiseren. In samenwerking met een prefab-specialist hebben wij het ontwerp gemaakt met bijhorende uitvoeringstekeningen.

Project: Prijsvraag beste ontwerp

Ons werk: Ontwerp en tekenwerk

Omschrijving: In het kader van een prijsvraag hebben wij een ontwerp voor de verbouwing van Scalda Vlissingen gemaakt. De hoofdentree, kantine en achtergevel waren drastisch aan vernieuwing toe.